Η Μισέλ Φάιφερ στο Κογκρέσο


Η Μισέλ Φάιφερ χρησιμοποιεί τη φωνή της για να προωθήσει ένα νομοσχέδιο που θα αυξήσει τον βαθμό εποπτείας στη βιομηχανία καλλυντικών.

Ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Environmental Working Group (EWG) συνόδευσε τον πρόεδρο της EWG, Κεν Κουκ στο Κάπιτολ Χιλ, στο Κογκρέσο για να υποστηρίξει τον νόμο για την ασφάλεια των προϊόντων προσωπικής φροντίδας, που προτάθηκε από τα μέλη της Γερουσίας, Νταϊάν Φάινσταϊν και Σούζαν Κόλινς.
Με τον ισχύοντα νόμο, οι εταιρείες δεν χρειάζεται να εγγραφούν στην Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και «να υποβάλλουν καταστάσεις με τα συστατικά των καλλυντικών, να υιοθετούν ορθές πρακτικές παρασκευής, να παρέχουν πρόσβαση σε αρχεία ασφαλείας ή να αναφέρουν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες όταν προκύπτουν» αναφέρει η EWG.
«Χάρη στις Νταϊάν Φάινσταϊν και Σούζαν Κόλινς και άλλους επικεφαλής του Κογκρέσου που ανέλαβαν να εκπληρώσουν έναν τόσο σημαντικό σκοπό τον καθαρισμό της βιομηχανίας καλλυντικών» ανέφερε η Αμερικανίδα ηθοποιός σε δήλωσή της.

Σχόλια