Τι πρέπει να ξέρετε για τη νέα «Μαίρη Πόπινς»


Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Έμιλι Μπλαντ ενσαρκώνει την αγαπημένη νταντά στο σίκουελ «Η Μαίρη Πόπινς Επιστρέφει», ανανεώνοντας το πνεύμα της κλασικής ιστορίας της Π.Λ. Τράβερς.


1. Η νέα ταινία τοποθετείται 30 χρόνια μετά τα γεγονότα του πρωτότυπου φιλμ του Ρόμπερτ Στίβενσον.
Σε αυτήν τα πιτσιρίκια Τζέιν και Μάικλ Μπανκς που φρόντιζε η Πόπινς έχουν πλέον μεγαλώσει. Όμως μια αναπάντεχη οικογενειακή τραγωδία θα φέρει την ιπτάμενη νταντά ξανά στο σπίτι, για να τους βοηθήσει με τις μαγικές της ικανότητες.

2. Η «Μαίρη Πόπινς» του 1964 απέσπασε 5 Όσκαρ, μεταξύ των οποίων και αυτό του γυναικείου ρόλου για την Τζούλι Άντριους, πρωτοεμφανιζόμενη τότε στο σινεμά. Το σίκουελ έχει κατοχυρώσει ήδη τέσσερις υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες, με την Μπλαντ να αποσπάει θετικά σχόλια για την ερμηνεία της.
Λέτε να επαληθευτεί η επιτυχία;


3. Η Disney επιθυμούσε μια δεύτερη ταινία με τη Μαίρη Πόπινς ήδη από τη δεκαετία του ’60, αλλά η συγγραφέας Π.Λ. Τράβερς πρόβαλε σθεναρή αντίσταση. Μετά την απόρριψη ακόμη μιας πρότασης στα τέλη της δεκαετίας του ’80, η εταιρεία επέστρεψε το 2015 με νέα πρόταση, η οποία εγκρίθηκε από τους κληρονόμους της.


Σχόλια