Η Σίντι Κρόφορντ μετανιώνει...


Tο κίνημα #MeToo και η εκστρατεία Time-Up έδωσαν σε γυναίκες και άντρες το κουράγιο και το θάρρος να μιλήσουν ανοιχτά για καταστάσεις παρενόχλησης και κακοποίησης που βιώσαν στην εργασία τους. Ο κινηματογράφος και η μόδα ήταν οι δύο τομείς που κλονίστηκαν περισσότερο από τα ερωτικά σκάνδαλα με τα μεγαλύτερα του Χάρβεϊ Γουάινστιν, του Μπρους Βέμπερ, του φωτογράφου Τέρι Ρίτσαρντσον και του Μάριο Τεστίνο.
Τώρα ένα ακόμα σούπερ μοντέλο, η Σίντι Κρόφορντ μιλάει στο περιοδικό Town & Country για την εμπειρία της στο χώρο της μόδας ως μοντέλο αλλά και ως μάνατζερ, αφού είναι αυτή που εκπροσωπεί τα παιδιά της Κάια και Πρίσλεϊ Γκέμπερ στα βήματα που κάνουν στη βιομηχανία της μόδας.

«Δεν θέλω τα παιδιά μου να κοιτάξουν κάποτε πίσω τους και να σκεφτούν: Θεέ μου, εύχομαι να μην το είχα κάνει ποτέ μου», είπε και πρόσθεσε: «Θέλω να τους εφοδιάσω με τα απαραίτητα ώστε να μπορώ να πω: Εγώ πλέον αποχωρώ».

Κι όλα αυτά, όπως λέει, τα υποστηρίζει καθώς πλέον στα 52 της χρόνια κοιτάζει πίσω στην τριαντάχρονη καριέρα της και λυπάται για κάποιες από τις δουλειές της.

Σχόλια