Το λαμπερό πάρτι του Vanity Fair για τα Όσκαρ


Το Vanity Fair για μια ακόμα φορά έκανε το πρώτο πάρτι για τα Όσκαρ του 2018 κλέβοντας την παράσταση από την τελετή απονομής των Όσκαρ, τουλάχιστον αυτή του red carpet, με εντυπωσιακές παρουσίες όλων των σταρ που δεν περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του Dolby Theater.
Το καθιερωμένο πάρτι του περιοδικού έγινε για πρώτη φορά υπό το άγρυπνο βλέμμα της νέας του διευθύντριας σύνταξης Ραντίκα Τζόουνς. 
Ανάμεσά τους οι Ronan Farrow, Donald Glover, Janelle Monae, James Corden, Ryan Murphy, Amy Adams, Rashida Jones, Ava DuVernay, Chi, Lena Waithe, Ezra Koenig, Olivia Wilde και Jason Sudeikis. Η Mindy Kaling έφτασε μαζί με τον B.J. Novak, προκαλώντας φήμες ότι οι πρώην συνεργάτες είναι και πάλι μαζί. Αλλά σύμφωνα με το Page Six, που επικαλείται πηγή γράφει ότι «είναι απλώς καλοί φίλοι και συχνά βγαίνουν μαζί για φαγητό, το ό,τι πήγαν στο πάρτι μαζί δεν σημαίνει κάτι». 
Στο πάρτι βρέθηκαν επίσης και οι συντελεστές της ταινίας "Black Panther" Angela Bassett, Tracee Ellis Ross, Jon Hamm, ο διευθυντής του Μουσείου Καλών Τεχνών του Λος Άντζελες Michael Govan, καθώς και οι Gabrielle Union, Sofιa Vergara και Joe Manganiello, Isla Fisher και Sacha Baron Cohen, Olivia Munn Shonda Rhimes και πολλοί άλλοι. 
Πάντως και στο red carpet του Vanity Fair Party, έλειπαν οι ενδυματολογικές αναφορές στο κίνημα Time's Up.

Σχόλια