Εχασε και το άλλο της πόδι η Lauren Wasser που ακρωτηριάστηκε εξαιτίας του ταμπόν


Το 29χρονο μοντέλο Λόρεν Γουάσερ που είχε χάσει το δεξί της πόδι το 2012 μετά από τοξικό σοκ που υπέστη από χρήση ταμπόν, υποβλήθηκε σε ακρωτηριασμό και του αριστερού της ποδιού εξαιτίας της ίδιας λοίμωξης.

Μετά τον δεύτερο ακρωτηριασμό της, η Γουάσερ ανέβασε μία φωτογραφία στο instagram μαζί με την παρολυμπιονίκη στο σνόουμπορντ Έιμι Πάρντι, η οποία την επισκέφτηκε στο νοσοκομείο μετά την επέμβαση.

Η περιπέτεια της ξεκίνησε το 2012, όταν βακτήρια που εισήλθαν στον οργανισμό της από αλλαγή ταμπόν, της προκάλεσαν σύνδρομο τοξικού σοκ.  
Τα πρώτα της συμπτώματα, θύμιζαν εκείνα της κοινής γρίπης αλλά πολύ γρήγορα η κατάστασή της επιδεινώθηκε, υπέστη καρδιακή προσβολή και οι γιατροί την διασωλήνωσαν για να την κρατήσουν στη ζωή.
Τότε είχαν αναγκαστεί να της ακρωτηριάσουν το δεξί πόδι και να της αφαιρέσουν την φτέρνα και τα δάκτυλα του αριστερού, προσπαθώντας να σταματήσουν την γάγγραινα που επιτίθετο στα δύο κάτω άκρα.
Παρά το γεγονός ότι οι γιατροί είχαν προτείνει στην Γουάσερ να κόψουν και το αριστερό της πόδι, το μοντέλο προτίμησε να ακολουθήσει μία εντατική θεραπευτική αγωγή προσπαθώντας να το σώσει.  

Σχόλια