Σήλια Κριθαριώτη: Λαμπερό show με χρώμα Ελλάδας στο Παρίσι


Tο Ritz στο Παρίσι πλημμύρισε με άρωμα Ελλάδας με την Σήλια Κριθαριώτη να παρουσιάζει για δεύτερη φορά τις δημιουργίες της στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στην Πόλη του Φωτός, ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί της μόδας.

Η Πόλη του Φωτός είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη. Οι μεγαλύτερες προσωπικότητες του χώρου της μόδας (εκδότες και διευθυντές περιοδικών, fashion-editors, stylists, fashion bloggers και η δημοσιογράφος του «Βήματος» και του in.gr Μαργαρίτα Σφέτσα), έχουν «πετάξει», όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή στο Παρίσι, με αφορμή την Εβδομάδα Haute Couture. Οι διασημότεροι σχεδιαστές παρουσιάζουν τις κολεξιόν τους σε πολυτελή ξενοδοχεία, galleries, μουσειακούς χώρους. Οι οίκοι Dior, Chanel, Valentino, Gaultier, Ralph & Russo, Maison Margiela ανεβάζουν στην πασαρέλα super models με ρούχα που φτιάχνονται αποκλειστικά για υψηλού εισοδήματος πελάτες. Η Υψηλή Ραπτική όμως είναι ένα μεγαλειώδες παραμύθι. Ένα όνειρο που μοιάζει με εικαστική δημιουργία. Αξίζει να το απολαύσει κανείς. Έστω και αν δεν διαθέτει «χοντρό» πορτοφόλι…

Η Σήλια Κριθαριώτη, η μοναδική ελληνίδα couturier έκλεψε την παράσταση με μια εξαιρετική επίδειξη στο Παρίσι. Με εντυπωσιακές παρουσίες, επιτελικά στελέχη της "Vogue" και άλλων μεγάλων διεθνών περιοδικών, κανάλια από ολόκληρο τον κόσμο και διάσημες fashion bloggers, οι οποίες είχαν φθάσει για να παρακολουθήσουν το Haute Couture Show της ελληνίδας designer. Η επίδειξη μόδας πραγματοποιήθηκε στο εμβληματικό ξενοδοχείο "The Ritz" της Place Vendome με τους φωτογράφους, μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα να κλείνουν στον φακό τους το υψηλό γούστο και αισθητική της κυρίας Κριθαριώτη.








με πληροφορίες: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, in.gr, mustonline

Σχόλια