Τα 12 ζώδια στην εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα


Η εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα ξεκινά με Νέα Σελήνη στον Τοξότη, ταυτόχρονα με τις παρουσίες του Ήλιου, της Αφροδίτης, του Κρόνου στις τελευταίες μοίρες και του ανάδρομου Ερμή. Όλη αυτή η συγκέντρωση πλανητών φέρνει ευκαιρίες, ειδικά ξεκαθαρίσματα,  διαφωνίες σε προσωπικά θέματα αλλά και επαγγελματικές αναπροσαρμογές. Αυτά τα Χριστούγεννα προμηνύονται ιδιαίτερα για όλους όσους έχουν προσδοκίες και όσους προσπάθησαν πολύ να κρατήσουν τα κεκτημένα τους! 

Κριός
Είστε αρκετά τολμηροί και επικοινωνιακοί, γεγονός που φέρνει πολύ κόσμο γύρω σας αυτά τα Χριστούγεννα. Προσέξετε όμως τον τρόπο με τον οποίο δηλώνετε την παρουσία σας και φροντίστε λίγο περισσότερο τους δικούς σας ανθρώπους. Τα έξοδα είναι αναπόφευκτα αλλά θα ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας χωρίς να δημιουργήσετε νέες. Μετακινήσεις και ταξίδια είναι μέσα στο πρόγραμμα, φροντίστε όμως να είστε με κατάλληλους ανθρώπους, ή να έχετε την πιο πιστευτή δικαιολογία για εκείνους που αφήνετε πίσω σας!
Ταύρος
Οι άλλοι θα σας απασχολήσουν με τη συμπεριφορά τους αλλά και τις επιθυμίες τους. Αυτά τα Χριστούγεννα φροντίστε να είστε καλύτερα οργανωμένοι από άλλες φορές και να διαθέτετε εναλλακτικά σχέδια. Δίας και Άρης στον Σκορπιό φροντίζουν να είστε πολυάσχολοι αλλά επίσης να τροφοδοτούν το πορτοφόλι σας με ενισχύσεις. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας όταν κάποιες συμπεριφορές στον κοινωνικό σας περίγυρο σας εκπλήττουν. Αισθηματικά το τοπίο παραμένει ασαφές.
Δίδυμοι
Ουσιαστική προβλέπεται η εβδομάδα μέχρι τα Χριστούγεννα, αλλά εσείς παραμένετε απρόβλεπτοι. Είναι που δέχεστε θετικά μηνύματα από το περιβάλλον και σημαντική υποστήριξη από τις πλανητικές θέσεις. Εκμεταλλευτείτε την ευστροφία σας, καθώς και το ταλέντο της και επικοινωνίας που διαθέτετε και περάστε μια εβδομάδα με πολύ προσωπικό χαρακτήρα. Όπου κι αν πάτε, θα βρείτε φίλους και γνωστούς!
Καρκίνος
Το παρασκήνιο είναι που σας απασχολεί περισσότερο αν και, δεν φαίνεται να έχει τα βέλη του στραμμένα  επάνω σας τελικά. Η εβδομάδα μέχρι τα Χριστούγεννα είναι φορτισμένη με αντιθέσεις, επαφές, συνομιλίες και θέματα που αφορούν στην οικογένεια και στο σπίτι. Κάποιες από τις κοινωνικές σας σχέσεις έχουν περάσει στη σφαίρα της τυπικότητας και δεν χρειάζεται τώρα να μάθετε λεπτομέρειες για συμβάντα του παρελθόντος. Έχετε εμπιστοσύνη στο μέλλον που έχει ήδη αρχίσει να δείχνει το χαρακτήρα του!
Λέων
Η εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα αυξάνει τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας δραστηριότητες, ενώ φέρνει και κάποιες αναβολές στα σχέδιά σας. Να είστε προσεκτικοί στην καθημερινότητά σας και να μην αναλαμβάνετε ευθύνες που ξεπερνούν τις δυνάμεις σας. Αισθηματικά, οι γιορτινές μέρες φαίνονται καταλληλότερες για συνεννόηση, κοινές ασχολίες και κάλυψη του χαμένου χρόνου. Οι ελεύθεροι φροντίστε να είστε πιο επιλεκτικοί στα άτομα που προσεγγίζετε!
Παρθένος
Θα χρειαστεί να υποστηρίξετε τις επιλογές σας, να εξηγήσετε τους λόγους και να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας. Η εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα είναι μεν πολυάσχολη, σας προσφέρει όμως περισσότερες ευκαιρίες να βελτιώσετε τις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Μια ευκαιρία για ταξίδι στο εξωτερικό χρειάζεται άμεσες αποφάσεις και όχι αναβλητικότητα. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας, αλλάξτε διάθεση και δείξτε τι μπορείτε να είστε, αν το θελήσετε!
Ζυγός
 Ότι και αν συμβαίνει γύρω σας, είστε αποφασισμένοι να χαρείτε και να χαλαρώσετε από ευθύνες, υποχρεώσεις και ότι δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα σας. Η εβδομάδα μέχρι τα Χριστούγεννα σας θέλει αισθηματικά γενναιόδωρους,  οικονομικά ευρηματικούς και αισιόδοξους. Όλο αυτό το γιορτινό σκηνικό σας ταιριάζει αλλά είναι κάποια εμπόδια, κυρίως πρακτικά που δεν σας αφήνουν να το απολαύσετε όπως θα θέλατε. Φανείτε προσαρμοστικοί, ευέλικτοι και επιλέξτε ένα ταξίδι που ταιριάζει στα γούστα και στην περίπτωσή σας. είτε κοντινό, είτε μακρινό!
Σκορπιός
Συναντάτε αντιστάσεις και αντιδράσεις ως προς την ολοκλήρωση των σχεδίων σας, γεγονός που σας αναγκάζει να χρησιμοποιήσετε όσα μέσα διαθέτετε για να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Η Εβδομάδα μέχρι τα Χριστούγεννα είναι ιδιαίτερη για τις προσωπικές σας σχέσεις, όπου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Δίας και Άρης στο ζώδιό σας είναι υπεύθυνοι για την ανυπομονησία σας, την ευθιξία αλλά και τις ξαφνικές ευκαιρίες για διασκέδαση που θα σας παρουσιαστούν!
Τοξότης
Αισθητές αλλαγές και βελτιώσεις έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν υπολογίζατε στις υποχρεώσεις που συνεπαγόταν ο ερχομός των Χριστουγέννων. Αυτήν την εβδομάδα λοιπόν προβλέπεται να είστε πολύ απασχολημένοι αλλά και κάτι περισσότερο από γενναιόδωροι, τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά. Εκείνοι που σας αγαπούν έχουν δίκαιο και εκείνοι που σας ανταγωνίζονται, επίσης! Όπου και αν βρεθείτε θα περάσετε καλά, κυρίως λόγω χαρακτήρα και αποφασιστικότητας.
Αιγόκερως
Θεαματικά όχι, ουσιαστικά όμως ναι, υπάρχουν βελτιώσεις στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή. Η περίοδος πριν τα Χριστούγεννα είναι αρκετά γρήγορη και ο χρόνος σας πιέζει αισθητά. Φροντίστε τον εαυτό σας πρώτα από όλα, με την έννοια του αν είστε εσείς καλά θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες των αγαπημένων σας, να δώσετε τις συμβουλές σας, αλλά και να τους προστατεύσετε με την εμπειρία που διαθέτετε! Αισθηματικά μπορείτε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, ή να υποδεχτείτε ένα νέο μέλος στην οικογένειά σας!Γίνετε εσείς ο ρυθμιστής των εξελίξεων, διατηρώντας όμως τα απαραίτητα περιθώρια ασφάλειας από τις υπάρχουσες εστίες έντασης
Υδροχόος
Το απρόσμενο θα παίξει θετικό ρόλο στα αισθηματικά, προσωπικά και κοινωνικά σας θέματα την εβδομάδα μέχρι τα Χριστούγεννα κι εσείς πρέπει να δείξετε ότι διαθέτετε όλες τις δεξιότητες που χρειάζονται για να ανταποκριθείτε σε όλα συμβαίνουν γύρω σας. Απαλλαγείτε από αναβλητικότητα λόγω παράλληλων ασχολιών και δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαλαρώσει, να διασκεδάσει ή ακόμα και να ταξιδέψει. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και κρατηθείτε ακέραιοι απέναντι στις προκλήσεις κάποιων του περιβάλλοντός σας!Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας με τον τρόπο που δεν το έχετε κάνει μέχρι σήμερα!
Ιχθύες
Συναισθηματικά φορτισμένη προβλέπεται η εβδομάδα μέχρι τα Χριστούγεννα για τους περισσότερους από εσάς. Διατηρήστε όμως την ψυχραιμία σας και μην αφήνετε το συναίσθημα να σας παρασύρει σε ακατάλληλη συμπεριφορά. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, διατηρήστε τις αρχές σας και μην γίνεστε εύκολα στόχος. Οι γιορτινές μέρες σας βρίσκουν πιο θετικούς απέναντι στο μέλλον, καθώς το κλίμα των ημερών σας επηρεάζει θετικά. Αισθηματικά είστε περισσότερο δημοφιλείς οι ελεύθεροι και πιο κατασταλαγμένοι οι υπόλοιποι!


Προβλέψεις
18-24 Δεκεμβρίου 2017
Κώστας Λεφάκης στο oroskopos.gr

Σχόλια