Μόνικα Μπελούτσι: Γιατί να στερηθούμε την πλαστική;


Στα 52 της χρόνια, η Μόνικα Μπελούτσι, η οποία θα είναι η οικοδέσποινα της τελετής της έναρξης του κινηματογραφικού φεστιβάλ των Καννών που αρχίζει την προσεχή Τετάρτη, δηλώνει ότι έχει αποδεχθεί να βλέπει το πρόσωπό της να αλλάζει με την πάροδο του χρόνου.


"Όταν βλέπω την ταινία του Εμίρ Κουστουρίτσα ("On the Milky Road", στην οποία η Μπελούτσι παίζει έναν από τους δύο βασικούς ρόλους), βλέπω ότι έχω ρυτίδες παντού γύρω από τα μάτια. Πριν από δέκα χρόνια δεν τις είχα. Βλέπω το πρόσωπό μου που άλλαξε στην οθόνη", είπε η Ιταλίδα ηθοποιός σε συνέντευξή της στο AFP.


"Ωστόσο, το βλέπω με συμπάθεια. Δεν λέω στον εαυτό μου 'Ω Θεέ μου!, είναι τερατώδες'. Όχι, το βρίσκω γοητευτικό", προσθέτει η "Bellissima", όπως την αποκαλούν, στο πρόσωπο της οποίας διακρίνονται πλέον μερικές ρυτίδες.


"Βλέποντας μια ώριμη γυναίκα όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, δεν με ενοχλεί. Πιστεύω ότι πρέπει να το αντιμετωπίσω αυτό. Ίσως σε δέκα χρόνια να είμαι τερατώδης και να έχω αλλάξει γνώμη γιατί θα είμαι γεμάτη από ρυτίδες. Αλλά επί του παρόντος, το αποδέχομαι".


Η διάσημη Ιταλίδα με την εντυπωσιακή σιλουέτα και τη μεσογειακή ομορφιά, η οποία σε ηλικία 50 ετών έγινε ένα από τα "κορίτσια του Τζέιμς Μποντ" παίζοντας στην ταινία "007 Spectre" του Σαμ Μέντες, δηλώνει ότι δεν έχει "σαφή θέση" όσον αφορά την κοσμητική χειρουργική.


"Όταν βλέπω ώριμες γυναίκες που δεν έχουν κάνει επεμβάσεις, δεν λέω στον εαυτό μου 'αυτή θα έπρεπε να κάνει ένα λίφτινγκ' αλλά λέω 'αυτή είναι πολύ ωραία έτσι'. Αλλά, αντίθετα, όταν βλέπω μια γυναίκα που έχει κάνει λίφτινγκ και είναι πολύ όμορφη, λέω 'αυτή έκανε πολύ καλά. Πρέπει να κάνουμε αυτό μου μας κάνει καλό. Η πλαστική χειρουργική είναι εδώ. Αν μας κάνει χαρούμενους, γιατί να τη στερηθούμε;" προσθέτει.


Σχόλια