Scrub με καφέ κατά της κυτταρίτιδας


Η κυτταρίτιδα δεν κάνει διακρίσεις και εμφανίζεται ακόμη και σε γυναίκες που μπορεί να είναι υπερβολικά αδύνατες, ενώ οι πιο στρουμπουλές να μην έχουν ούτε ίχνος. Εμφανίζεται σε διάφορα σημεία του σώματος μας, όπως η κοιλιά, οι μηροί, οι γάμπες, τα μπράτσα και οι γλουτοί.

Για την αντιμετώπισή της συστήνεται σωστή διατροφή, σωματική άσκηση και πολύ νερό.
Ένας από τους εχθρούς της κυτταρίτιδας είναι ο καφές. Εάν θες λοιπόν να την εξαφανίσεις, σταμάτα να πίνεις καφέ και ξεκίνα να τον χρησιμοποιείς με άλλον τρόπο, για παράδειγμα κάνοντας τον βασικό συστατικό για απολέπιση στο σπίτι.

Scrub με βάση τον καφέ για να αντιμετωπίσεις την κυτταρίτιδα
Scrub 1
ΥΛΙΚΑ:
-κατακάθι από ελληνικό καφέ ή γαλλικό καφέ
-ελαιόλαδο , δύο κουταλιές της σούπας
Ανακατεύετε αυτά τα δύο υλικά καλά μέχρι να γίνουν ομογενοποιημένα. Απλώνετε στην περιοχή που εμφανίζει κυτταρίτιδα με κυκλικές κινήσεις, αφήνετε για 15-20 περίπου λεπτά και ξεπλένετε. Επίσης, μπορείτε να τυλίξετε την περιοχή που έχετε κάνει scrub με μεμβράνη.
Εάν σας τελείωσε ο ελληνικός καφές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τον γαλλικό καφέ που περίσσεψε στο φίλτρο. Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.
Scrub 2
ΥΛΙΚΑ:
3 κ.σ. μέλι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. κανέλα
1 φλιτζάνι καφέ
1 φλιτζάνι ζάχαρη καστανή
Η διαδικασία είναι η ίδια. Ανακατεύετε μέχρι να γίνουν όλα αυτά ένα μείγμα, απλώνετε καλά και μετά από 10 λεπτά ρίχνετε άφθονο νερό για να ξεβγάλετε.


Σχόλια