Η σωστή προετοιμασία για το μπικίνι ξεκινάει από τώρα


Μπορεί ακόμα να κάνει κρύο, μπορεί ακόμα να φοράς τα πουλόβερ σου, όμως τώρα είναι το σωστό timing για να ξεκινήσεις την προετοιμασία σου για το μπικίνι. Για να μην αγχώνεσαι, για να τα κάνεις όλα σωστά, για να μην πεινάσεις, για να μη στρεσαριστείς τελευταία στιγμή χωρίς τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Η προετοιμασία των έξυπνων κοριτσιών ξεκινάει τώρα λοιπόν και πιο κάτω βρεις τους τρόπους που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου...
Θέστε στόχους
Είτε θέλετε να χάσετε μερικά κιλά, να γραμμώσετε το σώμα σας ή να καταπολεμήσετε το τοπικό πάχος, το να συνειδητοποιήσετε τι θέλετε να πετύχετε είναι το πρώτο βήμα. Μόλις δεσμευτείτε σε ένα στόχο (όπως: "θέλω να χάσω 10 κιλά μέχρι τον Ιούνιο"), χωρίστε τον σε μικρότερα, πιο εύχρηστα κομμάτια, ώστε να μπορείτε να δουλέψετε προς την κατεύθυνση αυτή σε εβδομαδιαία και ημερήσια βάση (για παράδειγμα: "Θέλω να χάσω 1 κιλό την εβδομάδα ") και να το επιτύχετε εγκαίρως για το καλοκαίρι.
Πίνετε πολύ νερό
Το να πίνετε νερό είναι μία ευεργετική συνήθεια που πρέπει να ξεκινήσετε αμέσως, δεδομένου ότι δίνει λάμψη στο δέρμα σας, σας γεμίζει, και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας. Αντί να πίνετε αναψυκτικά ή χυμό, προσθέστε λεμόνι ή φέτες αγγουριού στο νερό σας. Προσθέτουν ήπια γεύση και ζωντανό χρώμα στο νερό σας, πράγμα το οποίο θα σας ενθαρρύνει να πίνετε περισσότερο νερό στη διάρκεια της ημέρας.
Ενυδατωθείτε
Το ξηρό δέρμα δίνει μια θαμπή όψη κάτι που δεν αφήνει τη βελτίωση του μυικού τόνου των μυών σας, αν γυμνάζεστε, να φανεί. Αφιερώνοντας χρόνο μία φορά την εβδομάδα για να κάνετε απολέπιση και να χρησιμοποιείτε μια βαθιά ενυδατική κρέμα θα δώσει στο δέρμα σας την καλύτερο δυνατή υφή, ώστε οι μικρές ατέλειες του σώματος σας που μπορεί να νομίζετε ότι έχετε να μην είναι αντιληπτές.
Βελτιώστε τη στάση του σώματός σας
Πιθανώς το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να δείχνετε όμορφη, φορώντας ένα μπικίνι, είναι να έχετε σωστή στάση. Τραβώντας τους ώμους σας προς τα πίσω και κρατώντας το κεφάλι σας προς τα πάνω, όχι μόνο θα σας δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά θα τραβήξει το στομάχι σας προς τα μέσα και θα βελτιώσει την καμπυλότητα της πλάτης σας. Για τους περισσότερους ανθρώπους, η αυτοπεποίθηση είναι το πιο σέξι πράγμα που κάποιος παρατηρεί σε σένα οπότε η σωστή στάση του σώματος την βελτιώνει και σίγουρα είναι κάτι που δεν θα πρέπει να παραβλέπεται.
Ασκηθείτε
Ασκηθείτε για 30 λεπτά μερικές ημέρες την εβδομάδα. Ασκήσεις που περιλαμβάνουν περπάτημα, τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμπι ή πεζοπορία μπορούν να βελτιώσουν την καρδιαγγειακή υγεία σας και να αυξήσουν το μεταβολισμό σας, ακόμα και αφού έχετε τελειώσει την άσκηση.
Μειώστε τις θερμίδες που καταναλώνετε
Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό, αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος. Να θυμάστε ότι η άσκηση από μόνη της δεν θα σας κάνει να χάσετε βάρος. Θα πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξετε τη διατροφή σας.
Ζυγιστείτε
Αυτό θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε την πρόοδό σας. Να θυμάστε ότι ο μυς ζυγίζει περισσότερο από το λίπος, οπότε αν ο στόχος σας είναι να προσθέσετε όγκο ή να αυξήσετε τον μυικό σας τόνο, τότε ίσως να αποκτήσετε κάποιο επιπλέον συνολικό βάρος. Αν αυτό συμβαίνει, τότε επικεντρωθείτε στις μετρήσεις του σώματος σας και όχι στα κιλά που βλέπετε στη ζυγαριά.

Σχόλια