Οσα δεν ήξερες για το σεξ


Ένας στους τέσσερις άντρες σβήνουν το φως προτού πέσουν στο κρεβάτι να κάνουν σεξ.  Όσο πιο πολύ σεξ κάνεις, τόσο πιο πολύ θες.
Τα παραπάνω δεδομένα είναι μερικά απ' αυτά τα λίγο αξιοπερίεργα που συμβαίνουν στον πλανήτη, έχουν καταγραφεί και αφορούν στο σεξ. Μάθε μερικά ακόμα:
> Σε κάποιες πολιτείες των ΗΠΑ, όπως η Αλαμπάμα και το Μισσισσίπι απαγορεύτηκε η πώληση δονητών και λοιπών sex toys."Δεν είναι πρωταρχικό δικαίωμα κανενός ανθρώπου το να αγοράζει μία συσκευή που να παράγει οργασμό". Δύση σου λέει μετά...
> Ο οποίος δονητής εφευρέθηκε τον 19ο αιώνα ώστε να μειώσει τις εξάρσεις της υστερίας στις γυναίκες.
> Το sex symbol που λέγεται Marilyn Monroe ήταν μία ανοργασμική γυναίκα. Μετά από θεραπεία αρκετών χρόνων,την οποία η ίδια αποκαλούσε "Bingo!", τα κατάφερε.
> Ένα στα τέσσερα αντρικά μόρια αυτού του πλανήτη είναι ελαφρώς λυγισμένα όταν έρχονται σε στύση.
> Ένας στους δύο άντρες υποτιμούν το μέγεθός τους "εκεί κάτω". Θεωρούν πως όλοι οι υπόλοιποι έχουν καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά από εκείνους.
> Η αποχή από το σεξ μειώνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων του.
> Για τον μέσο υγιή άνθρωπο σε ένα κουταλάκι του γλυκού σπέρμα χωράνε 300 εκατομμύρια σπερματοζωάρια!
> Ένα κουταλάκι του γλυκού σπέρμα περιέχει επτά θερμίδες.
> Θες να μάθεις τη μέση ταχύτητα μιας εκσπερμάτωσης; 28 μίλια/ώρα.
> Με μισή ώρα σεξ καις το πολύ 200 θερμίδες.
> Τα δελφίνια είναι ο μοναδικός ζωντανός οργανισμός στον κόσμο πέρα από τον άνθρωπο που κάνει σεξ για ευχαρίστηση.
> To 73% των αντρών ηλικίας 70 ετών τα καταφέρνει ακόμα στο κρεβάτι.
> Οι άντρες που τρώνε σέλινο είναι πιο ελκυστικοί για τις γυναίκες. Αυτό συμβαίνει γιατί το σέλερι απελευθερώνει μεγάλα ποσοστά τεστοστερόνη στον οργανισμό τους.
> Το 70% των αντρών δεν θέλουν να κάνουν σεξ με τη σύντροφό τους στις δύσκολες μέρες του μήνα. Ωστόσο δεν λένε "όχι" σ' ένα στοματικό σεξ.
> Η γυναίκα που έχει σπάσει το ρεκόρ με τις περισσότερες ερωτικές επαφές λέγεται Grace Quek, είναι από τη Σιγκαπούρη και εργάζεται ως πορνοστάρ. Στις 19/1/95 και στην ευαίσθητη ηλικία των 22 ετών έκανε σεξ 252 φορές με 70 άντρες μέσα σε 10 ώρες.
> Ο μέσος άνθρωπος φιλάει στη ζωή του κατά μέσο όρο 20.160 λεπτά. Δηλαδή 336 ώρες ή 14 μέρες ή 2 εβδομάδες.
> Το 75% των γυναικών που συμμετείχε σε έρευνα του αμερικανικού περιοδικού Glamour αποκάλυψε πως φαντασιώνεται τον σύντροφο ντυμένο πυροσβέστη...
> Στην Αρχαία Αίγυπτο το πιο φημισμένο αντισυλληπτικό ήταν η αποξηραμένη κοπριά κροκόδειλου γιατί είχε έντονη σπερματοκτόνο ιδιότητα. Καταλαβαίνουμε γιατί. Προφανώς είναι κάτι που μπορεί να "σκοτώσει" τα πάντα.
> Δύο είναι τα πιο διαδεδομένα φετίχ στον δυτικό κόσμο: 1) Παπούτσια 2) Πατούσες.
> Ένας άντρας έχει κατά μέσο όρο 11 στύσεις την ημέρα. Προφανώς οι περισσότερες από αυτές λήγουν άδοξα.


Σχόλια