Πώς τα "καλά παιδιά" παραπλανούν τις γυναίκες


Υπάρχουν άνδρες, που παραπονιούνται πως είναι άτυχοι στην αγάπη, παρότι είναι «καλά» παιδιά. Ομως είναι όσο «καλά» λένε ή όλο αυτό είναι μία κάλυψη, για να την «πατήσουν» οι γυναίκες.
Ο Δρ. Ρόμπερτ Γκλόβερ, ο οποίος έχει μελετήσει το θέμα, αναφέρει πως οι άνδρες προσπαθούν να δημιουργήσουν «συγκεκαλυμμένες συμβάσεις» με στόχο την τρυφερότητα.
Από την πλευρά της, η ψυχολόγος Τζες Μαρκίζ αναφέρει στον Independent: «Οι άνδρες που έχουν την τάση να κολλάνε στην λεγόμενη ''friend-zone'', μπορεί να μην είναι τόσο ελκυστικοί και γι αυτό προσπαθούν να αντισταθμίσουν τις ελλείψεις τους, επενδύοντας στις γυναίκες και όχι στους φίλους τους. Με άλλα λόγια, χρησιμοποιούν την καλοσύνη για να αναπληρώσουν τα κενά τους».
Αυτό που σκέφτονται, λοιπόν, είναι πως εάν είναι καλοί με μια γυναίκα, αυτή μπορεί να δεχθεί να κάνουν σχέση, επειδή κάπως έτσι λειτουργούν τα πράγματα.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα συμπεριφοράς του «καλού παιδιού»:
  • Κάνουν χειρονομίες με μοναδικό κίνητρο να παραπλανήσουν τις γυναίκες
  • Επιμένουν πως ο λόγος που απορρίφθηκαν είναι γιατί «στις γυναίκες αρέσουν τα κακά παιδιά»
  • Πιστεύουν πως με το να δείχνεις συνεχώς τους εξαιρετικούς τρόπους τους, καταφέρνουν να γίνονται αρεστοί.
  • Παραπονιούνται συνέχεια για το πως οι γυναίκες ισχυρίζονται πως ξέρουν τι θέλουν σε έναν άνδρα, ωστόσο, πραγματικά κολλάνε με άλλους.
  • Φυσικά, εκεί έξω υπάρχουν και τα πραγματικά καλά παιδιά, εκείνα που γνωρίζουν από σεβασμό και αγάπη και δεν χρησιμοποιούν την καλοσύνη για να καλύψουν τις ατέλειές τους.
Αν, ωστόσο, ανήκετε στην πρώτη κατηγορία... «καλών» παιδιών καλύτερα να δουλέψετε με τον εαυτό σας. Πηγαίνετε γυμναστήριο, αλλάξετε λουκ, διαβάστε βιβλία και διευρύνετε τους ορίζοντές σας, αλλάξτε στέκια. Αυτά σίγουρα θα σας βοηθήσουν και θα σας κάνουν πιο ελκυστικούς.

Σχόλια