Τέσσερα προϊόντα ομορφιάς πάντα στο ψυγείο μας


Τα προϊόντα γυναικείας ομορφιάς είναι συχνά ευαίσθητα στις υψηλές θερμοκρασίες και γι' αυτό το λόγο παρακάτω είναι τρία προϊόντα που θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε στο ψυγείο σας όλο τον χρόνο!

1. Κρέμα ματιών: Είναι πάντα καλύτερο να διατηρείτε τα καλλυντικά για το πρόσωπο σε δροσερό και σκοτεινό μέρος, διότι η ζέστη τα κάνει λιγότερο αποτελεσματικά. Βάζοντας την κρέμα ματιών σας στο ψυγείο έχετε ένα επιπλέον πλεονέκτημα - η δροσιά θα απαλύνει άμεσα το πρήξιμο κάτω από τα μάτια!
2. Βερνίκι νυχιών: Η ζέστη, είτε από το καλοριφέρ τον χειμώνα, είτε από τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού καταστρέφουν τα βερνίκια των νυχιών. Το βερνίκι γίνεται παχύρευστο και δεν απλώνεται σωστά στα νύχια. Κρατώντας τα βερνίκια σε δροσερό μέρος θα παρατείνετε τη διάρκεια ζωής τους.
3. Άρωμα: Πολλές βάζετε το άρωμα στο ντουλαπάκι του μπάνιου. Ξέρετε ότι η θερμότητα και η υγρασία από το ντους μπορεί να επηρεάσει την αρχική μυρωδιά του αρώματος; Λοιπόν, οι εχθροί του αρώματος είναι η υγρασία, η ζέστη και το φως. Βάλτε τα αρώματά σας στο ψυγείο για να διατηρήσετε και να προστατεύσετε τη μυρωδιά τους.

4. Κραγιόν: Τα κραγιόν είναι, επίσης, πολύ ευαίσθητα στις υψηλές θερμοκρασίες. Αν τα φυλάτε στο ψυγείο σας, θα τα επιμηκύνετε τον χρόνο ζωής τους και θα απολαμβάνετε την καλύτερη εκδοχή της υφής τους.


Σχόλια