Χριστουγεννιάτικα τρουφάκια σε 10 λεπτά



Υλικά

20 μπισκότα μπισκότα πτι μπερ
1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα
1 φλιτζάνι ινδοκάρυδο
1 κ.σ. κακάο σε σκόνη
1 κ.γλ. κονιάκ



Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μούλτι τα μπισκότα σε πούδρα και τα βάζουμε σε μπολ. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα, τα 3/4 της ποσότητας από το ινδοκάρυδο, το κακάο και το κονιάκ. Τα ανακατεύουμε με τα χέρια μας καλά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά και να γίνουν μια εύπλαστη ζύμη. Πλάθουμε τη ζύμη μας σε μικρά μπαλάκια. Σε ένα ρηχό πιάτο ρίχνουμε την υπόλοιπη καρύδα και κυλάμε τα τρουφάκια στο ινδοκάρυδο για την επικάλψη. Βάζουμε τα τρουφάκια μας στο ψυγείο για μια ώρα. Τα τρουφάκια μας είναι έτοιμα για σερβίρισμα.


Σχόλια