7 λόγοι για να κάνετε σεξ ...στα ξαφνικά



Μην κρατάτε το σεξ για ειδικές περιπτώσεις και μην το αναβάλλετε, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή. Όσο πιο πολύ σεξ κάνετε χωρίς ιδιαίτερο λόγο, τόσο περισσότερο σεξ θα έχετε γενικά στη ζωή σας. Θέλετε να σας δώσουμε εμείς κάποιους λόγους για να ...κάνετε την αρχή;

Τα πήγατε καλά στη δουλειά.
Τα ευτυχισμένα ζευγάρια γιορτάζουν τα επιτεύγματά τους. Τι καλύτερο λοιπόν από το να ανταμειφθείτε για τις μικρές νίκες της καθημερινότητας, στην αγκαλιά του συντρόφου σας;
Τον θαυμάσατε.
Toν ακούσατε να μιλάει στο τηλέφωνο για τη δουλειά ή τον είδατε να κάνει κάποια χειρωνακτική εργασία και αναγνωρίσατε τον άνθρωπο που αγαπήσατε; Πιάστε τον αγκαλιά και δώστε του ένα φιλί όλο νόημα ή προσκαλέστε τον στην κρεβατοκάμαρα.
Bλέπετε τηλεόραση μαζί.
Βράδυ καθημερινής και χαλαρώνετε αγκαλιά στον καναπέ; Αντί να δείτε την ελληνική ταινία που έχετε δει εκατό φορές ή την πολλαπλή επανάληψη μιας σειράς, μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι πιο... δημιουργικό.
Τσακωθήκατε με τον σύντροφό σας.
Για χαζό λόγο, είναι το μόνο βέβαιο. Tην επόμενη φορά που θα αρχίσετε να τσακώνεστε για το ποιος έχει σειρά να πετάξει έξω τα σκουπίδια, ανακατευθύνετε αλλού την ενέργειά σας. Μετά και τις δουλειές θα κάνετε πιο χαρούμενοι και μετά θα ψάχνετε για την επόμενη ευκαιρία να διαφωνήσετε και να τα “ξαναβρείτε”.
Έχει κακό καιρό. Εδώ έρχεται να μπει σε εφαρμογή το “κρύο, καιρός για δύο”.
Χαλαρώστε και εστιάστε ο ένας στον άλλο!
Τα παιδιά δεν είναι στο σπίτι.
Τα παιδιά πήγαν στους παππούδες για σαββατοκύριακο ή (αν είναι πιο μεγάλα) έχουν βγει με τους φίλους τους; Εκμεταλλευτείτε τον χρόνο που έχετε οι δύο σας. Κάποιες φορές το σεξ υπό πίεση βγάζει πολύ πάθος!
Του πάει πολύ αυτό το τζιν.
Μπορεί να μην είναι όπως ήταν την ημέρα του γάμου σας, αλλά υπάρχουν ακόμη στιγμές που τον θεωρείτε ωραίο και σέξι. Μην κρατάτε την άποψη αυτή για τον εαυτό σας. Αν τον προκαλέσετε ξαφνικά για σεξ, θα κολακευτεί και η σεξουαλική σας ζωή θα τονωθεί σημαντικά.


Σχόλια