Η αποκάλυψη της νέας σας σιλουέτας

Αυτά είναι τα 5 πιο δραστικά συστατικά-κλειδιά που όταν εφαρμόζονται τοπικά διαλύουν το λίπος και μειώνουν την κυτταρίτιδα.
1. Το εκχύλισμα Guarana έχει υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη, που είναι το πιο δημοφιλές συστατικό για λιποδιάλυση. Επιπλέον βοηθά στην ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας και χαρίζει λάμψη στο δέρμα.
2. Το εκχύλισμα από θαλάσσια φύκια τονώνει τον μεταβολισμό των κυττάρων και δρα κατά της αποσυμφόρησης και της κατακράτησης υγρών, που εντείνουν την κυτταρίτιδα.
3. Το πιπέρι διεγείρει τη μικροκυκλοφορία και την αποτοξίνωση, και όταν εφαρμόζεται τοπικά προκαλεί μια αίσθηση καύσου.
4. Η βιταμίνη Ε έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και προστατεύει τους ιστούς από την πρόωρη γήρανση ενώ διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο και λαμπερό.
5. Το εκχύλισμα μήλου συσφίγγει το δέρμα, γιατί προστατεύει τις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης και διεγείρει τη σύνθεση νέων.


Τα tips της σίγουρης επιτυχίας
1. Κάντε απολέπιση. Απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα που μπλοκάρουν τους πόρους και δεν αφήνουν τη σύνθεση να δράσει βαθύτερα στην επιδερμίδα.
2. Εφαρμόστε το προϊόν για την κυτταρίτιδα την κάνοντας μασάζ. Είναι η κίνηση ματ που τονώνει τη μικροκυκλοφορία και αυξάνει την απορρόφηση των δραστικών συστατικών από το δέρμα.
3. Εφαρμόζετε τη σύνθεση όλο τον χρόνο. Η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος είναι επίμονα φαινόμενα, γι'αυτό υιοθετήστε μια συστηματική αντιμετώπιση.
4. Πίνετε άφθονο νερό. «Καθαρίζει» τον οργανισμό από τις τοξίνες και τονώνει τη λέμφο άρα μειώνει το πρήξιμο.
5. Κάντε κάποιου είδους άσκηση. Ακόμα και το περπάτημα ή το ανεβοκατέβασμα από τις σκάλες έχουν θετικά αποτελέσματα στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού.
6. Μειώστε τις "κενές" θερμίδες. Προσπαθήστε να περιορίσετε τα γλυκά, τις τροφές με πολλά συντηρητικά και τα τηγανητά, τα οποία έχουν μηδέν διατροφική αξία και αυξάνουν τον όγκο των λιποκυττάρων.

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, συνδυάστε τα παραπάνω tips με το σωστό προϊόν κατά της κυτταρίτιδας


Σχόλια