Πανεύκολο παγωτό Oreo

1 κονσέρβα σαντιγί morfat creamy
1 ζαχαρούχο γάλα
2 βανίλιες
1 πακέτο μπισκότα Oreo


Ξεκινάμε το μίξερ στη χαμηλή ταχύτητα, χτυπάμε το μορφατ και σιγά σιγά προσθέτουμε το ζαχαρούχο και ρίχνουμε τις βανίλιες.
Αφήνουμε να χτυπηθεί στη δυνατή ταχύτητα για 5-6 λεπτά μέχρι το μείγμα να κάνει κυματάκια.
Σπάμε με το χέρι τα μπισκότα και ανακατεύουμε.
Βάζουμε το μπολ στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει καλά.


Χρειάζεται να μείνει μια νύχτα στην κατάψυξη για να σφίξει αλλά δε χρειάζεται χτύπημα στο ενδιάμεσο.



Σχόλια