Πέντε μυστικά για γρήγορο μαύρισμα1. Κάνε scrub!
Οι περισσότερες φοβούνται να κάνουν scrub όταν έχουν αποκτήσει το επιθυμητό μαύρισμα για να μην το χάσουν. Και όμως, το scrub είναι... καλός αγωγός μαυρίσματος! Επίσης, πολλές εταιρίες αντηλιακών που εξειδικεύονται και στο μαύρισμα έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά ειδικά scrub προετοιμασίας μαυρίσματος και σίγουρα κάτι θα γνωρίζουν περισσότερο!

2. Μην φοβηθείς το SPF!
Υπάρχει αυτός ο αστικός μύθος: αν φορέσεις αντηλιακό με ψηλό δείκτη προστασίας (SPF) δεν θα μαυρίσεις! Λάθος! Θα μαυρίσεις αλλά σταδιακά και το μαύρισμά σου θα κρατήσει περισσότερο. Είναι σαν να κάνεις μια καλή διατροφή και να χάνεις τα κιλά σου πιο αργά. Είναι σίγουρο ότι δεν θα τα ξαναπάρεις, αντίθετα με ό,τι συμβαίνει με τις χημικές δίαιτες. Σκέψου, λοιπόν, ότι τα αντηλιακά με χαμηλό ή και καθόλου SPF είναι η... χημική δίαιτα για την επιδερμίδα σου: θα μαυρίσεις αλλά θα έχεις πρώτα πάθει έγκαυμα και θα ξεφλουδίσεις πολύ γρήγορα!

3. Ποτέ χωρίς λάδι!
Όπου λάδι, το ενυδατικό λάδι σώματος το οποίο πρέπει να φοράς πριν και μετά τη θάλασσα για να διατηρείς την υγρασία και την ενυδάτωση στην επιδερμίδα σου. Και ενυδατωμένη επιδερμίδα σημαίνει επιδερμίδα που δεν ξεφλουδίζει!

4. Το tip για μετά τη θάλασσα!
Αφού επιστρέψεις σπίτι και κάνεις το ντους σου, ανάμειξε γαλάκτωμα σώματος με self tan (αναλογία 3 προς 1). Αποκτάς extra ηλιοκαμμένη όψη χωρίς να κινδυνεύεις να κάνεις μπαλώματα όμοια με αυτά που θα έκανες αν άπλωνες το self tan σου μόνο του και όπως - όπως!

5. Κάθισε άφοβα στον ήλιο!
... Μετά τις 5! Εξακολουθείς να μαυρίζεις αλλά με ασφάλεια. Κι εννοείται φορώντας πάντα το αντηλιακό και το καπέλο σου!Σχόλια