Ζώδια 14/6


ΚΡΙΟΣ
Τα γεγονότα που σήμερα θα σας απασχολήσουν έχουν να κάνουν με την επικοινωνία και τα αισθηματικά σας κατ΄επέκταση. Δεν αποκλείεται κάποια έκπληξη να κάνει την εμφάνισή της.

ΤΑΥΡΟΣ
Ξεκόψτε απο καταστάσεις που τελικά δεν εξυπηρετούν και ασχοληθείτε με τις επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν αντίκτυπο στην κοινωνική σας ζωή. Ένας φίλος απο τα παλιά, επιστρέφει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πολυαστρία στο ζώδιό σας..δεν θα ξέρετε σήμερα απο που να πιάσετε και που να σταματήσετε. Η δουλειά κρύβει πίεση..μια επείγουσα κατάσταση στο χώρο αυτό θα χρειαστεί λύσεις άμεσα και τρέξιμο πολύ σε δημόσιες υπηρεσίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αρπάξτε τις ευκαιρίες,δράστε έγκαιρα τώρα που έχετε μια εικόνα πιο ξεκάθαρη και αποφύγετε τις εντάσεις αν οι υποσχέσεις που σας έχουν δώσει δεν τηρηθούν στο έπακρο.

ΛΕΩΝ
Αγχωμένους σας βρίσκει η μέρα, λίγο οι αναβολές, λίγο τα οικονομικά που σας ταλαιπωρούν, είναι και η Σελήνη απέναντι απ' τον Ουρανό..όλα αυτά σας κάνουν να κλείνεστε στον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα δεν βοηθά να εκφραστείτε, να θέσετε υψηλούς στόχους και να πετύχετε ανάλογα. Μπορεί η ενέργειά σας να είναι στα ύψη, ο κυβερνήτης σας απέναντι απο τον Αρη, η αναδρομή του Ποσειδώνα απέναντί σας, κόμπος.

ΖΥΓΟΣ
Απαιτήσεις πολλές την ημέρα αυτή και πρέπει να βάλετε σε προτεραιότητα την συναισθηματική σας ασφάλεια. Με την Σελήνη στο ζώδιό σας και κάτω απο την επιρροή του Ουρανού είναι λιγάκι δύσκολο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ζητήματα προσωπικά κι οτι αφορά υγεία-εργασία θα σας απασχολήσουν σήμερα. Εξετάστε προσεκτικά κάθε πρόταση πριν ολοκληρώσετε τις διαδικασίες. Με τη γοητεία σας βέβαια μπορείτε να πετύχετε πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι ιδανική μέρα να διεκπεραιώσετε θέματα δουλειάς που απαιτούν ακρίβεια και μεγάλη μυστικότητα. Ετσι θα λυθούν διαφορές σε τέτοια θέματα από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αποφύγετε κάθε δυσάρεστη σκέψη σήμερα..μόνο με την αισιοδοξία μπορείτε να διεκπεραιώσετε θέματα δύσκολα. Για να βρείτε λύσεις πρέπει να τα κατανοήσετε σε βάθος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κι ενώ επικρατεί ένα κλίμα σύγχυσης στα φιλόδοξα σχέδια, στην προσωπική σας ζωή παρ'ολα αυτά επικρατεί μια ρομαντική διάθεση. Φύσηγμα ανέμου όλα..αγνοήσετε την σύγχυση,αφεθείτε στον έρωτα.

ΙΧΘΥΣ
Σήμερα αναζητάτε απολαύσεις στη σχέση και γενικά στη ζωή σας. Η ανάγκη σας να σπάσετε τη ρουτίνα κι αναδρομή του Ποσειδώνα από σήμερα θα σας οδηγήσει στην απόφαση να κάνετε ένα come back στη ζωή σας.


Σχόλια