Προετοιμάστε την επιδερμίδα σας για το καλοκαίρι με 5 γρήγορα τρικ


Καλοκαιράκι...και όλα σχετίζονται με την επιδερμίδα.
Τι πρέπει να κάνετε για να ακτινοβολεί το δέρμα σας;



Απαλοί αγκώνες
Οι αγκώνες είναι ένα από τα πιο δύσκολα σημεία του σώματος και είναι ένα από αυτά που σίγουρα αφήνετε ακάλυπτο το καλοκαίρι. Την επόμενη, λοιπόν, φορά που σας περισσέψει sour cream από το γεύμα σας, πάρτε το και απλώστε το στους αγκώνες σας. Το γαλακτικό οξύ διασπά κάθε αντιαισθητική συσσώρευση δέρματος στους θύλακες των τριχών σας.

Μαλακώστε τα πέλματα σας
Πριν από βάψετε τα νύχια σας, μην ξεχάσετε τα πέλματα σας. Το καλοκαίρι οι φτέρνες συνήθως «σκάνε» και οι πατούσες δεν δείχνουν περιποιημένες με τα ανοιχτά παπούτσια.
Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να περιποιείστε τις φτέρνες σας, μετά από κάθε ντους, ώστε να είναι μαλακές.

Ωρα για μανικιούρ
Δεν είναι μόνο τα πόδια που χρειάζεται περιποίηση αλλά και τα χέρια. Ετοιμάστε ένα απλό σπιτικό σκραμπ με ζάχαρη και μέλη και τρίψτε τα χέρια σας. Μετά κάντε το μανικιούρ, βάζοντας ένα λαμπερό χρώμα στα νύχια σας.

Αφήστε ήσυχο το πρόσωπο σας
Τι σημαίνει αυτό; Για μία εβδομάδα μείνετε μακριά από κρέμες, σαπούνια καθαρισμού, μακιγιάζ. Απ' όλα! Επενδύστε μόνο σε λάδι καρύδας.
Μετά από μία εβδομάδα απόχης, το πρόσωπο σας θα έχει ξεκουραστεί και θα λάμπει.

Μαυρίστε έξυπνα

Αν δεν θέλετε ακόμα να εμφανιστείτε σε μια πολυσύχναστη παραλία κάτασπρη σαν το γάλα, προτιμήστε κάποια πιο ερημική ή ακόμα και την ταράτσα του σπιτιού σας (γιατί όχι;). Πάρτε ένα ελαφρύ χρώμα και αμέσως θα νιώσετε καλύτερα.

Σχόλια