Τα 5 ρούχα που χρειάζεται μια 40άρα για το καλοκαίρι


Λένε πως η ηλικία είναι παρά μόνο ένας αριθμός, με τις γυναίκες εκεί γύρω στα 40 να δείχνουν πιο ανανεωμένες και φρέσκες από ποτέ.
Αν και γενικά είμαστε της άποψης πως ο καθένας μπορεί να φοράει ό,τι θέλει, όπως το θέλει, ό,τι ώρα το θέλει, πολλές γυναίκες σε αυτή την ηλικία δεν ξέρουν αν αυτό που θέλουν να φορέσουν συνάδει με τον... αριθμό που της συνοδεύει.
«Είναι τα crop tops, κατάλληλα για μένα αναρωτιούνται», ακόμα και αν έχουν σώμα, που μια 20άρα θα ζήλευε.
Για να δείχνετε, λοιπόν, σοφιστικέ και στυλάτες, υπάρχουν προτάσεις που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες από το πρωί μέχρι το βράδυ.


Ψηλόμεσο σορτς
Τα σορτς είναι το κομμάτι του καλοκαιριού και δεν γίνεται να λείπει από την ντουλάπα σας. Φυσικά, δεν χρειάζεται να σταθείτε στο denim. Το συγκεκριμένο ρούχο αποκτά απαλότερες υφές με το ψηλόμεσο στυλ του να είναι ιδιαίτερα κολακευτικό.


Μανίκια καμπάνα
Κάντε μια statement εμφάνιση με μια μπλούζα με μανίκια καμπάνα. Συνδυάστε το με ένα slim παντελόνι και νιώστε «θεά».


Μεταξωτά μαντίλια
Θυμίστε Παριζιάνα, φορώντας ένα μεταξωτό μαντίλι στο λαιμό. Σικάτο και μοναδικό το μαντήλι είναι ΤΟ αξεσουάρ για μοναδικές εμφανίσεις.


Το Jumpsuit με τα μοτίβα
Μην φοράτε συνέχεια φορέματα, γίνονται τουλάχιστον μονότονα. Προχωρήστε ένα βήμα πιο πέρα και απολαύστε την άνεση ενός jumpsuit. Επιλέξτε ένα με περίτεχνο μοτίβο για μια θηλυκή εμφάνιση από το πρωί μέχρι το βράδυ.


Βγάλτε τα τζιν των '90s από τη ντουλάπα σας
Ναι, ήρθε η ώρα να φορέσετε ξανά το straight leg τζιν που δεν βγάζατε από πάνω σας την δεκαετία του '90. Φορέστε το με μπλουζάκι και ένα σακάκι και έτοιμες!


Πηγή - iefimerida.gr

Σχόλια