Zώδια Σαββατοκύριακο 23-24/04κριός
Είστε καθαροί μαχητές, όμως η αντίθεση του Σαββάτου ανάμεσα στη Σελήνη και τον εκφραστικό Ερμή απαιτεί πιο επιδέξιες προσεγγίσεις των θεμάτων. Αρχίστε να λαμβάνετε πολύ σοβαρά υπόψιν σας τα συναισθήματα των άλλων, πριν εκστομίσετε την αφιλτράριστη άποψή σας.
Και επειδή η κατάλληλη στιγμή είναι το ήμισυ του παντός, φροντίστε να κάνετε ιδιωτικά κάποιες συγκεκριμένες συζητήσεις που θέλετε, γιατί το Σάββατο απαιτεί προσοχή στην αποκάλυψη μυστικών σας. Αν δεν είστε απολύτως βέβαιοι για την εχεμύθεια του άλλου, το καλύτερο θα είναι να κρατήσετε κλειστά τα χαρτιά σας.
Η θέση της Σελήνης στον Τοξότη την Κυριακή, σας βοηθά να διευρύνετε τον τρόπο σκέψης σας. Αν νιώθετε ότι ένα σχέδιο δεν εμπεριέχει έμπνευση, κάντε ένα διάλλειμα πριν το εγκαταλείψετε προκειμένου να εξερευνήσετε διαφορετικά τοπία – κυριολεκτικά. Αν κάνετε μια βόλτα με το αυτοκίνητο ή με τα πόδια, θα είναι αρκετή για να φρεσκάρει την φαντασία σας.
Αν πάλι δεν μπορείτε να φύγετε, συζητήστε με άτομα που έχουν το χάρισμα να ανανεώνουν το σκεπτικό σας και ταυτόχρονα θα σας δώσουν μια διαφορετική οπτική. Με τον περιπετειώδη Άρη που είναι και κυβερνήτης σας να διαφεντεύει αυτή τη Σελήνη, μπορεί ο καθένας να μαντέψει πού θα καταλήξετε ή σε ποιους «γλυκούς» μπελάδες είστε έτοιμοι να εμπλακείτε!

ταύρος
Οι σχέσεις λειτουργούν πάντα σαν καθρέφτης, που αντανακλούν το κάθε καλό, κάθε κακό αλλά και την κάθε δυσκολία. Γι’ αυτό, αν το Σάββατο θεωρήσετε ότι κάποιοι άνθρωποι συμπεριφέρονται παράξενα ή αποστασιοποιημένα, ρίξτε μια ματιά μέσα σας. Ίσως έχετε φανεί κάπως σκληροί μαζί τους, ακόμη κι αν η πρόθεσή σας ήταν να τους βοηθήσετε. Είτε έχετε κρατήσει παθητική στάση, αναμένοντας από εκείνους να κάνουν την επόμενη κίνηση. Ό,τι κι αν ισχύει, αναζητήστε σήμερα μια πιο χαρωπή μέση λύση – αφήνοντας κάποιο περιθώριο αν χρειάζεται – ή κάντε μια φιλική χειρονομία που θα επιδεικνύει το ενδιαφέρον σας.
Η Κυριακή σας καθιστά νικητή, όμως πόσο μακριά είστε διατεθημένοι να φτάσετε προκειμένου να παραλάβετε το πολυπόθητο μετάλλιό σας; Φροντίστε να είστε δίκαιοι παίκτες και να μην ενδώσετε στις τακτικές των «κακών παιδιών», ακόμη κι αν οι ανταγωνιστές σας ακολουθήσουν αυτό τον ανήθικο δρόμο. Με τον πολεμιστή Άρη να συνευρίσκεται με τη Σελήνη, θα είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε τη λεπτή γραμμή ανάμεσα στον ανταγωνισμό και το μακελειό! Σίγουρα όμως ο δικός σας θρίαμβος θα είναι πολύ πιο γλυκός, αν δεν έχετε δημιουργήσει εχθρούς στην πορεία σας.

δίδυμοι
Το Σάββατο η Σελήνη θα επισκέπτεται τον τομέα σας της υγιεινής ζωής, οπότε φροντίστε από νωρίς να εξαιρέσετε από τη διατροφή σας καθετί ανθυγιεινό. Είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε με τους φίλους σας έναν περίπατο ή να κανονίσετε μια μικρή εκδρομή που θα σας δώσει χαρά, αντί να κατευθυνθείτε πάλι στα γνωστά στέκια ή στο καινούργιο μαγαζί που κατακλύζεται από πελάτες. Επίσης το Σάββατο ο κυβερνήτης σας Ερμής έρχεται σε αντίθεση με τη Σελήνη από τον 12ο Οίκο σας των μεταβάσεων, άρα μπορείτε να αφιερώσετε τη μέρα σε μαστορέματα βελτίωσης και στην καθαριότητα του σπιτιού σας.
Την Κυριακή, η Σελήνη από τον Τοξότη θα σας θυμίσει τη δύναμη των συνεργασιών. Ασχολείστε παρασκηνιακά με ένα σχέδιό σας εδώ και καιρό, όμως πλέον η φαντασία σας συναντά τα όριά της. Αποκαλύψτε αυτή τη δραστηριότητά σε κάποια άτομα του στενού φιλικού ή επαγγελματικού κύκλου σας και ζητήστε την άποψή τους. Δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να συνεργαστείτε με κάποιο από αυτά τα άτομα, προκειμένου να ενδυναμώσετε το όραμά σας. Με τον προωθητή Άρη επίσης στον Τοξότη, δεν θα διστάσετε να ανοίξετε συζητήσεις ακόμη και με αγνώστους ή να κάνετε την πρώτη κίνηση με ένα ιδιαίτερο άτομο. Η συμβουλή είναι να το τολμήσετε!

καρκίνος
Ξεχάστε τις αγγαρείες που έχετε σε εκκρεμότητα αυτό το Σάββατο. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό να θερμαίνει τον ρομαντικό και αδάμαστο 5ο Οίκο σας, η μέρα απαιτεί παρακμή! Μια σπίθα που άναψε με τη χθεσινή πανσέληνο, ενδέχεται να πάρει φωτιά σήμερα. Αν έχετε την αίσθηση ότι η δημιουργικότητά σας βρίσκεται σε έξαρση, εκμεταλλευτείτε την συγκυρία. Όπως και να ‘χει, μην επιτρέψετε σε πιεστικούς φίλους να σας πείσουν να κάνετε οτιδήποτε που δεν θα νιώθετε να περιέχει χαρά και μαγεία. Ίσως σας δελεάσει πιο πολύ η ιδέα να ακολουθήσετε μια νέα παρέα, από τον συνήθη φιλικό σας κύκλο. Επιλέξτε το!
Την Κυριακή θα πρέπει να επιφέρετε λίγη τάξη στο περιβάλλον σας. Η Σελήνη στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε και να απλοποιήσετε τη ζωή σας, να την κάνετε πιο αποδοτική. Επίσης ο προωθητής Άρης θα σας πυροδοτήσει να εκπληρώσετε κάθε υποχρέωσή σας σε χρόνο ρεκόρ. Μήπως οι λεπτομέρειες συνηθίζουν να σας απασχολούν πιο πολύ από τα σοβαρά σας θέματα; Αναζητήστε ενισχύσεις! Είτε αφορούν τις οικιακές δουλειές είτε επαγγελματικές υποχρεώσεις, με την τιμή μιας βραδινής εξόδου θα χαρίσετε στον εαυτό σας αρκετές ώρες ανακούφισης αλλά και χαλάρωσης. Εξάλλου, σας αξίζει!

λέων

Η δράση αυτού του Σαββάτου θα αφορά το σπίτι και την καριέρα σας. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό να ερεθίζει τον οικιακό σας τομέα, η ανάγκη να κάνετε τον χώρο σας ένα καθαρό άδυτο θα είναι η αποστολή σας γι’ αυτή τη μέρα. Το φεγγάρι θα ανταλλάσει φιλικά πυρά με τον ευφυή Ερμή στον τομέα σας της καριέρας. Γι’ αυτό αν εργάζεστε από το σπίτι, φροντίστε να μην είναι μόνο μια όαση χαλάρωσης αλλά και ένας αποδοτικός εργασιακός χώρος. Οραματιστείτε ότι μπορείτε εκεί να διεκπεραιώνετε όλα όσα αγαπάτε.
Ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα την Κυριακή, χάρη στη Σελήνη και τον φλογερό Άρη στον Οίκο σας του ρομαντισμού. Η εποχή απαιτεί απολογισμό της ερωτικής σας ζωής, κατά πόσο νιώθετε ότι σας γεμίζει. Αν όχι, είναι ώρα να πιάσετε πάλι τα ηνία και να αφιερώσετε χρόνο στο έτερό σας ήμισυ για να αναζωπυρώσετε τη σχέση σας. Όσο δεν καταλήγετε στη μορφή που θέλετε να έχει αυτή η σχέση, θα εγείρετε συνεχώς ανασφάλειες. Δεν χρειάζεται να κάνετε άλλη μια συζήτηση επί του θέματος, ξεκαθαρίστε με τις πράξεις σας ότι η ώρα για σταθερότητα έχει φτάσει. Αν το ταίρι σας δεν θέλει να ακολουθήσει, πρέπει να πάρετε τη δύσκολη απόφαση και να αποχωρίσετε.

παρθένος
Ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις, κι αυτό θα το συνειδητοποιήσετε το Σάββατο σε όλο του το μεγαλείο! Σκεφτείτε το ξανά και ξανά πριν σχολιάσετε σε ένα φιλικό άτομο κατά πόσο το κολακεύει αυτό που φοράει, είτε πριν δώσετε επαγγελματικές συμβουλές στο έτερό σας ήμισυ. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή, τα καλοπροαίρετα λεγόμενά σας ενδέχεται να εκληφθούν ως κήρυγμα ή υποτιμητικά.
Αν θέλετε να προσεγγίσετε ένα αιχμηρό θέμα, πείτε πρώτα ένα αστείο σχόλιο από δική σας ανάλογη εμπειρία και να είστε προετοιμασμένοι να βρεθείτε κρινόμενοι. Αν κάτι τέτοιο δεν σας ακούγεται ευχάριστο, επιλέξτε το «ο καθένας επιλέγει τη δική του ζωή» και προτιμήστε μια έξοδο για σινεμά ή φαγητό.
Την Κυριακή θα είναι καλό να δώσετε προτεραιότητα στους στενούς σας φίλους. Σας έχει απασχολήσει πολύ ένας προσωπικός σας στόχος τελευταία και τα άτομα του στενού σας κύκλου σας έχουν χάσει. Ποτέ δεν είναι αργά για να αναπληρώσετε το κενό, αφιερώνοντας χρόνο σε φίλους και στην οικογένεια. Και επειδή πάντα το λίγο είναι καλύτερο από το τίποτα, αν ο διαθέσιμος χρόνος σας τελικά περιορίζεται σε ένα τηλεφώνημα ενώ οδηγείτε για το επόμενο ραντεβού σας, χαρίστε τους έστω αυτό. Η διάθεση θα εκτιμηθεί.

ζυγός
Η Σελήνη γυρίζει την πλάτη στον επικοινωνιακό Ερμή και επηρεάζουν τον 8ο Οίκο σας της εσωτερικότητας το Σάββατο, γι’ αυτό κι εσείς καλείστε να υπηρετήσετε τις σιωπηρές δονήσεις τους. Η διαίσθησή σας ενδέχεται να σας οδηγήσει σε ένα άτομο που θα σας φανεί χρήσιμο όσον αφορά την καριέρα σας. Στο ρομαντικό στρατόπεδο μια έλξη κοχλάζει χωρίς να έχει ειπωθεί τίποτα φωναχτά, όμως νιώθετε αυτά τα μάτια πάνω σας.
Απολαύστε το σπινθηροβόλο κλίμα και αν το επιτρέπουν οι συνθήκες, βρείτε εσείς έναν έξυπνο τρόπο να αποσπάσετε «χρόνο για δύο». Μπορεί και όχι, αν αυτή η τόνωση της αυτοπεποίθησής σας είναι μόνο μια ευχάριστη υπενθύμιση ότι εξακολουθείτε να σαγηνεύετε!
Την Κυριακή ακολουθήστε το ρητό «μόνο γεγονότα». Σας πνίγει ένας ωκεανός συναισθημάτων και είναι καιρός να πιαστείτε από κάπου. Η διαφωτιστική Σελήνη από τον Τοξότη, θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε τη ζωή σας από την οπτική της λογικής.
Μέσα στη σύγχυσή σας, είναι πιθανό να έχετε ξεχάσει να υπολογίσετε και την οπτική του άλλου ατόμου. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνείτε πάντα με τον άλλον, ωστόσο ένα «ναι, πρέπει να είναι δύσκολο για σένα» μπορεί να κάνει θαύματα για να κατευνάσει τις εντάσεις και να οδηγήσει σε μια συναινετική λύση.

σκορπιός
Αγαπώ, δεν αγαπώ… Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή το Σάββατο, ενδέχεται να σας φέρει στην επιφάνεια ανάμικτα συναισθήματα για το ταίρι σας ή ένα ιδιαίτερο άτομο. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε οριστικές αποφάσεις, ακόμη κι αν οι δονήσεις ανάμεσά σας δεν είναι όπως θα έπρεπε. Ίσως χρειάζεστε λίγη απόσταση, να δείτε τους φίλους σας ή να περάσετε λίγο χρόνο μόνο με τον εαυτό σας. Μην νιώθετε ενοχές γι’ αυτό, η απουσία κάνει την καρδιά να χτυπά πιο δυνατά.
Ωστόσο την Κυριακή θα μπορείτε να επιστρέψετε στην τρυφερότητα – και με έναν τρόπο που να δείχνει ξεκάθαρα ότι νοιάζεστε. Με τη συνεύρεση της Σελήνης με τον θετικό Άρη στον 2ο Οίκο σας της ειλικρίνειας, δεν θέλετε άλλες σκιερές γωνιές ή ερωτηματικά. Αντί για χτυπήματα, μήπως είναι προτιμότερη μια αγκαλιά; Οι άνθρωποι γύρω σας έχουν ανάγκη να τους δείξετε ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά, γι’ αυτό χαλαρώστε τον τρόπο σας και κοιτάξτε τους στα μάτια για να συνειδητοποιήσετε πώς νιώθουν. Όποια κι αν θεωρείτε ότι είναι η αποστολή που επεξεργάζεστε, θα φτάσετε στη γραμμή τερματισμού πολύ πιο γρήγορα αν έχετε ισχυρούς συμμάχους να σας στηρίζουν.

τοξότης
Η άρνηση δεν είναι κινέζικη λέξη. Η Σελήνη γυρίζει την πλάτη στον λογικό Ερμή το Σάββατο και σας αναγκάζει να βρείτε πρακτικές λύσεις στα ζητήματα εκείνα που υποκρύπτουν συναισθηματικό πόνο. Αν νιώθετε πιεσμένοι, η συσσώρευση άγχους είναι το χειρότερο που μπορείτε να κάνετε. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και ξεκινήστε την έρευνα, ακόμη κι αν χρειάζεται να μιλήσετε με άτομα που είναι διατεθειμένα να σας βοηθήσουν γιατί έχουν βρεθεί στη θέση σας. Οι συμβουλές τους θα καταφέρουν να απλοποιήσουν τη διαδικασία και μπορεί τελικά να δείτε ότι τίποτα δεν ήταν τόσο δύσκολο όσο νομίζατε!
Η αρμονική θέση της Σελήνης με τον προωθητικό Άρη από τον Τοξότη την Κυριακή, θα σας επιτρέψει να εστιάσετε στην ευτυχία σας και ειδικά στον τομέα της καριέρας. Είναι αποδοτική η διαδρομή που ακολουθείτε; Πέρα από την επευφημία που μπορεί να σας δίνει η δουλειά σας, σας ευχαριστημένοι με τον τρόπο που περνάτε τον χρόνο σας – και σας μένει αρκετός για τον εαυτό σας όταν τελειώνει η δουλειά; Ίσως πρέπει να αποφασίσετε να αφήσετε ή να αλλάξετε κάτι που σας κάνει ράκος ή καταβροχθίζει τις καλύτερες ώρες της ζωής σας.

αιγόκερως
Ούτε να διανοηθείτε αυτό το Σάββατο να συμβιβαστείτε! Αν και δεν είναι του τύπου σας να χαλάτε τη διάθεση των άλλων, αν βλέπετε ότι κάτι είναι ημίμετρο, μιλήστε! Εσείς έχετε καλύτερες ιδέες για διασκέδαση. Και αν η συγκεκριμένη παρέα δεν θέλει να ακολουθήσει, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε άλλη. Με λίγα λόγια, αυτό το Σάββατο χρειάζεστε δράση, που σημαίνει να φτάσετε σε παρακμή και άγριες κινήσεις που δεν αποκλείουν και τον έρωτα. Αφεθείτε!
Την Κυριακή θα είστε σε απόλυτο συντονισμό με το σύμπαν, χάρη στη Σελήνη -που βρίσκεται στον Τοξότη – και τον ενισχυτικό Άρη στον μυστικιστικό 12ο Οίκο σας. Δώστε σημασία σε συμπτώσεις που θα σας προκύψουν, όπως να ακούσετε διαφορετικούς ανθρώπους να χρησιμοποιούν την ίδια ασυνήθιστη λέξη ή να συζητούν τον ίδιο τίτλο βιβλίου. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε αυτά τα κοσμικά αχνάρια, ίσως θέλουν να σας οδηγήσουν σε κάποια απάντηση. Επίσης θα είναι συνετό για εσάς να δείξετε εμπιστοσύνη στο ένστικτό σας όταν μιλάτε με κόσμο. Αν έχετε την αίσθηση ότι πρέπει να ανοίξετε συζήτηση, τολμήστε το. Ίσως υποκρύπτει μια μοιραία γνωριμία.

υδροχόος
Άραγε να ηγηθείτε του ψηφοδελτίου ή να βρείτε άμεσα άλλη ομάδα αυτό το Σάββατο; Η συγκεκριμένη αναζητά ηγέτη και είστε πολύ πρόθυμοι να αποδεχθείτε αυτό το κάλεσμα. Όμως με την Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή, κάποια πράγματα είναι λίγο συσκοτισμένα… Για παράδειγμα, ποιες ευθύνες συνοδεύουν τον υπεύθυνο, πόσες ώρες πρέπει να αφιερώσει στον στόχο, θα έχετε μια αξιοπρεπή ομάδα στήριξης; Όσο κολακευτικό κι αν είναι να είστε περιζήτητοι και επιθυμητοί γι’ αυτό τον ρόλο, ίσως είναι πολύς ο φόρτος της ανάληψής του αυτή την στιγμή. Μάθετε όλα τα δεδομένα πριν αποφασίσετε.
Την Κυριακή τη δύναμη θα την έχουν οι αριθμοί, χάρη στη Σελήνη και τον ακλόνητο Άρη στον Οίκο σας των συμμάχων. Θα υπάρξει μια νέα εισαγωγή στην αγαπημένη σας παρέα, σε μια συνάντηση ή σε ένα πάρτυ. Λειτουργήστε γρήγορα, πριν να αδράξει την ευκαιρία κάποιο άλλο άτομο και σας κλέψει την ευκαιρία. Συστηθείτε, κάντε την πρόταση να κεράσετε καφέ και εξασφαλίστε την επαφή! Ίσως μάλιστα αποφασίσετε να μεταπηδήσετε σε άλλη παρέα. Θα είστε το μικρό ψάρι στη μεγάλη λίμνη, όμως έτσι θα έχετε την ευκαιρία να ωριμάσετε και να αναδειχθείτε!

ιχθύες
Η ώρα της αλήθειας… μπορείτε να την χειριστείτε; Το Σάββατο η Σελήνη θα γυρίσει την πλάτη στον περίεργο Ερμή, προειδοποιώντας σας να μην εμπλακείτε στις υποθέσεις άλλων ανθρώπων. Αν θέλετε να παραμείνετε ελεύθερο πνεύμα χωρίς το βάρος δραμάτων, υπάρχουν κάποια ερωτήματα που δεν πρέπει να τα υποβάλετε. Να έχετε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι δεν είναι δική σας δουλειά να «διορθώσετε» φίλους, συγγενείς ή τους αγνώστους που λυπάστε ή αγαπάτε. Η εποχή αυτή σας μαθαίνει ότι το να μένετε μακριά από τέτοιες πρακτικές, είναι στην ουσία ο καλύτερος τρόπος να βοηθήστε τους ανθρώπους εκείνους που πρέπει κάποια στιγμή να σταθούν μόνοι τους στα πόδια τους.
Η συνάντηση της Σελήνης με τον διεκδικητικό Άρη στον Οίκο σας της καριέρας την Κυριακή, θα σας δώσει τον χρόνο να αντιμετωπίσετε τις επαγγελματικές σας κατευθύνσεις. Είστε ευχαριστημένοι με την κατεύθυνση που σας πηγαίνει η δουλειά σας; Αν όχι, αρχίστε να ξεφυλλίζετε τις αναξιοποίητες επαφές σας. Κάποια άτομα μπορούν να σας βοηθήσουν να ανοίξουν πόρτες για εσάς, αρκεί να δώσετε το έναυσμα. Κάντε αισθητή την παρουσία σας μέσω κοινωνικών δικτύων ή με ένα ενημερωτικό μέιλ. Δεν αποκλείεται και η επαφή δια ζώσης, καθώς οι στρατηγικές κοινωνικές σας έξοδοι το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να σας βρουν στον ίδιο χώρο με το άτομο που αναζητάτε. Αν χρειαστεί να προσφέρετε κάποιες ώρες εθελοντικά ως βοηθός, προκειμένου να περάσετε τη συγκεκριμένη πόρτα που σας ενδιαφέρει, να είστε βέβαιοι ότι θα αξίζει τον κόπο. Όλα εξαρτώνται από τον κόσμο που γνωρίζετε!


Πηγή : astro-live.gr
Σχόλια