Στη φυλακή μοντέλο του Playboy για απόπειρα δολοφονίας μαφιόζου

Η εκρηκτική ξανθιά Slobodanka Tosic από την Βοσνία έγινε γνωστή στην χώρα της, όταν στέφθηκε Μις Βοσνία, στη συνέχεια έγινε εξώφυλλο στο Playboy στη Σερβία και συμμετείχε στο Survivor, επίσης, στη Σερβία. Η 29χρονη το τελευταίο διάστημα ζούσε στην Κροατία, αλλά εκδόθηκε πίσω στην χώρα της καθώς εκκρεμούσε εναντίον της η κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας του Djordje Zdrale.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο και την κατάθεση του Zdrale, ο οποίος είναι αρχηγός εγκληματικής συμμορίας, η 29χρονη καλλονή εκμεταλλεύτηκε τον απελπισμένο για εκείνη έρωτά του και τον παρέσυρε με δόλο σε ερημική τοποθεσία, όπου οι αντίπαλοι του από άλλη συμμορία του είχαν στήσει ενέδρα για να τον δολοφονήσουν.

Ο Zdrale κατόρθωσε να διαφύγει και κατέθεσε στο δικαστήριο ότι η 29χρονη εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία που της είχε και συμμετείχε στην απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, στην οποία ο «ιθύνων νους» ήταν ο φίλος της και αρχηγός αντίπαλης συμμορίας, ο Darko Eler.

Το δικαστήριο επέβαλε στην 29χρονη ποινή φυλάκισης δυόμιση χρόνια για απόπειρα φόνου του Zdrale, συμμετοχή σε πέντε φόνους και σε μια σειρά ληστειών, που έγιναν τον Ιούλιο του 2015 και απέφεραν στους δράστες λεία αξίας πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Elez, με τον οποίο όπως φαίνεται η πρώην «βασίλισσα ομορφιάς» διατηρούσε σχέση, έχει μπει φυλακή πολλές φορές για φόνους και ληστείες. Η μυστική αστυνομία στη Σερβία διεξήγαγε έρευνα με την κωδική ονομασία «Επιχείρηση κούκλα» για να ανακαλύψει τα ίχνη της 29χρονης καθώς και 32 άλλων ατόμων που κατηγορούνται μαζί της για εγκλήματα και ληστείες.


Πηγή: protothema.gr


Σχόλια