Μανιτάρια κρασάτα



Υλικά
1/2 κιλό μανιτάρια Πόρτο Μπέλο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο ή στο Μούλτι
λίγο λάδι
1 ποτηράκι του κρασιού κόκκινο κρασί
αλάτι - πιπέρι

Εκτέλεση
-Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι 
-Ρίχνουμε τα μανιτάρια τα οποία έχουμε κόψει σε μεγάλα κομμάτια
- Προσθέτουμε αλάτι - πιπέρι
- Γυρνάμε τα μανιτάρια μέχρι να ψηθούν
- Τέλος σβήνουμε με το κρασί.

*Εάν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε σκόρδο και να σερβίρετε με φρεσκοκομμένο μαϊντανό.


Σχόλια