Μυστικά ομορφιάς που κάθε γυναίκα πρέπει να ξέρει


Τα καλύτερα μυστικά ομορφιάς που αντέχουν στο χρόνο και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση!

- Το μέικαπ πρέπει να απομακρύνεται από το πρόσωπο κάθε βράδυ, πριν κοιμηθείς.
Είναι η πιο υγιεινή πρακτική για το δέρμα, αφού το μέικαπ περιέχει χημικά και συγκρατεί ρύπους από την ατμόσφαιρα και το περιβάλλον, που είναι βλαβερά για την επιδερμίδα.

- Αντικατάστησε την κρέμα ξυρίσματος
Αν σου έχει τελειώσει η κρέμα ξυρίσματος μπορείς απλώς να την αντικαταστήσεις με το conditioner των μαλλιών σου, το οποίο πρσφέρει παράλληλα ενηδάτωση στην επιδερμίδα.

- Μάσκα μαλλιών με ένα συστατικό
Αν τα μαλλιά σου φαίνονται ταλαιπωρημένα και άτονα, κάνε μια μάσκα 10 λεπτών απλώνοντας έλαιο καρύδας. Εναλλακτικά, στην περίπτωση που τα μαλλιά σου είναι πολύ ξηρά, χρησιμοποίησε ελαιόλαδο.

- Να πίνεις πολύ νερό
Η ισορροπία της υγρασίας του οργανισμού είναι πολύ σημαντική τόσο για το δέρμα όσο και για τα μαλλιά.

- Στέγνωσε γρήγορα τα νύχια σου
Για να στεγνώσουν γρήγορα τα νύχια σου από το βερνίκι τοποθέτησε τα σε ένα μπολ με κρύο νερό για 1 με 3 λεπτά.

- Αναζωογόνησε τα μάτια σου

Βρέξε 2 φακελάκια τσάι και τοποθέτησέ τα κάτω από τα μάτια σου. Τα συστατικά του τσαγιού θα βοηθήσουν στην κυκλοφορία του αίματος και θα κάνουν το πρήξιμο να υποχωρήσει σε λίγα μόλις λεπτά.

- Μπρόνζερ για έντονα ζυγωματικά
Για να τονίσεις τα ζυγωματικά σου, εφάρμοσε λίγο μπρόνζερ ακριβώς κάτω από αυτά και κονσίλερ πάνω από αυτά. Στη συνέχεια ανακάτεψέ τα τα με το πινέλο του ρουζ.

- Προστασία από τον ήλιο

 Να χρησιμοποιείς αντηλιακή κρέμα καθημερινά. Ακόμα και 10 λεπτά καθημερινής έκθεσης στις ακτίνες UVA μπορούν να προκαλέσουν ρυτίδες και κηλίδες, σε μόλις 12 εβδομάδες.


- 7 με 8 ώρες ύπνου κάθε βράδυ
Το δέρμα σου χρησιμοποιεί το χρόνο αυτό για να αναγεννηθεί και να επανέλθει από τις καθημερινές επιθέσεις. 7 έως 8 ώρες ύπνου κάθε βράδυ είναι αρκετές για να δώσουν στο δέρμα σου την ευκαιρία να ανανεωθεί πλήρως. Η έλλειψη ύπνου κάνει τα αιμοφόρα αγγεία να διαστέλλονται, προκαλώντας μαύρους κύκλους και πρήξιμο γύρω από τα μάτια, ενώ η επιδερμίδα φαίνεται θαμπή και άτονη.



Σχόλια