Τέσσερα ξυραφάκια στην τσέπη της σολίστ που βρέθηκε νεκρή


Τέσσερα ξυραφάκια εντοπίστηκαν στην τσέπη της 51χρονης σολίστ Ελίζαμπεθ Σέφερ, η οποία βρέθηκε νεκρή το απόγευμα του Σαββάτου στο άλσος Καισαριανής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», τα ξυραφάκια ήταν τοποθετημένα μέσα σε χάρτινη συσκευασία, ενώ κατά την αυτοψία του χώρου αρκετές ώρες αργότερα, το πρωί της Κυριακής, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα πέμπτο ξυραφάκι σε απόσταση 50 εκατοστών από το κεφάλι της σολίστ, το οποίο έφερε εμφανή ίχνη αίματος.

Τα πρώτα δείγματα από την ιατροδικαστική εξέταση και τα ευρήματα από το χώρο που βρέθηκε η Ελίζαμπεθ Σέφερ κάνουν τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Το ματωμένο ξυραφάκι εστάλη στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να εξακριβωθεί ότι το αίμα ανήκει στην 51χρονη. Η σορός, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η εφημερίδα, δεν φέρει ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μουσικός έκανε δοκιμαστικές προσπάθειες για να κόψει τις φλέβες της, ενώ το πιθανότερο σενάριο είναι να προέβη στο απονενοημένο διάβημα με το ξυραφάκι που βρέθηκε δίπλα στο κεφάλι της. Το πτώμα ταυτοποιήθηκε από τον σύζυγο της μουσικού, ο οποίος είναι διακεκριμένος πιανίστας.

Η Ελίζαμπεθ Σέφερ, λίγες ώρες πριν χαθεί στις 18 Μαρτίου 2016, είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με συνεργάτη της στην ορχήστρα Καμεράτα του Μεγάρου Μουσικής.



Σχόλια