Μπάνια και τον χειμώνα - Υγεία το θαλασσινό νερό


Το σώμα μας αποτελείται από περίπου 75% νερό και ο εγκέφαλος μας νιώθει καλύτερα όταν βρισκόμαστε στη θάλασσα, αφού λαμβάνει ποικίλα ερεθίσματα.

Δείτε με ποιους τρόπους το θαλασσινό νερό ωφελεί τον ανθρώπινο οργανισμό:

Τα 10 μυστικά της Καρδιάς


Στην ζωή σας τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία. Πρόσωπα ή γεγονότα δεν εμφανίζονται στην ζωή σας χωρίς λόγο. Μάθε να καθορίζεις το τι συμβαίνει στην ζωή σου! Ο τρόπος που "γεννιούνται" και αναπτύσσονται οι σχέσεις μας δεν έχει να κάνει με την τύχη ή την ατυχία. Αντιθέτως, εξαρτάται από μια δύναμη που μας συνδέει όλους μας είτε συναντηθούμε είτε όχι.
Αυτή η δύναμη καθορίζει τα συναισθήματα μας και την συμπεριφορά μας, καθώς επίσης και την δυνατότητα να βρούμε , να συναντήσουμε την αγάπη.

Πάμε να πούμε καλημέρα στη Ζωή


Tι ‘ναι αυτό τώρα συνέχεια να παραπονιέσαι και να λες ”Δεν είμαι τίποτα! Δεν είμαι τίποτα!”

Σταμάτα να κοιτάς τους άλλους μέσα στα μάτια και να τρέμεις. Δεν κατάλαβες πως σου παριστάνουν τους σπουδαίους, γιατί σε πήρανε χαμπάρι πως φοβάσαι;

Μικρό, χαζό μου τιποτάκι ! Έλα. Ξεκίνα. Ντύσου, στολίσου, πάμε να πούμε καλημέρα στη Ζωή !!!


~Aλκυόνη Παπαδάκη



“Σκιάχτρο"



Ένα δυνατό Animation σε λίγα λεπτά παρουσιάζει την αλήθεια πίσω από το πλαστικό φαγητό και τα γενετικά τροποποιημένα που φτάνουν στο πιάτο μας.

Καλοκαίρι τα λέμε του χρόνου


Αυτός ο αποχαιρετισμός του καλοκαιριού πάντα μου φαινόταν δύσκολος..Απο τότε που ήμουν παιδί. Η αρχή του φθινοπώρου έφερνε μελαγχολία, κατσούφιασμα. Ίσως επειδή ο χειμώνας έδειχνε να πλησιάζει.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ TOY ΚΑΙΡΟΥ




Eπιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Δευτέρα 1/9/2014 τις βραδινές ώρες στη δυτική Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.