ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ TOY ΚΑΙΡΟΥ




Eπιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Δευτέρα 1/9/2014 τις βραδινές ώρες στη δυτική Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.


Πιο συγκεκριμένα:
Σήμερα Δευτέρα 1/9/2014 τις βραδινές ώρες ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, οι οποίες κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν στην Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά.


Αύριο Τρίτη 2/9/2014 τα παραπάνω φαινόμενα, εκτός από τις προαναφερθείσες περιοχές, θα επηρεάσουν την Πελοπόννησο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και βαθμιαία την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Σποράδες. Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα έντονα φαινόμενα θα επεκταθούν στη Θράκη και τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, ενώ στις περισσότερες περιοχές της Δυτικής, Κεντρικής και Νότιας χώρας θα εξασθενήσουν.


Την Τετάρτη 3/9/2014 ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς πρόσκαιρα τη Δυτική Ελλάδα. Βαθμιαία όμως τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ www.emy.gr.


Σχόλια