Elle Macpherson: Είναι 50 ετών, κούκλα & επιτυχημένη


Πενήντα χρόνια πριν στο ήσυχο προάστιο Killara του Sydney γεννήθηκε ένα όμορφο, καστανό κοριτσάκι.



 Όταν γιόρτασε τα 10 της χρόνια η Eleanor Nancy Gow έζησε τον εφιάλτη της διάλυσης της οικογένειάς της. Η νοσοκόμα μαμά της Frances Gow και ο ηχολήπτης μπαμπάς της Peter Gow, χώρισαν οριστικά. Η μαμά πήρε τα τρία της παιδιά και μετακόμισαν. Νέα γειτονιά, νέο σχολείο. Ένας υπάλληλος του νέου σχολείου έκανε λάθος και έγραψε την μικρή Eleanor Nancy στα αρχεία με το επώνυμο του νέου συντρόφου της μαμάς! Αυτό ήταν το πρώτο και τελευταίο μεγάλο λάθος στη ζωή της –ξανθιάς σήμερα- Eleanor Nancy Macpherson. Σήμερα γιορτάζει τα 50ά της γενέθλια, είναι διάσημη, πλούσια, ευτυχισμένη στον δεύτερο γάμο της, χαρούμενη μαμά και την ξέρουν όλοι με το επώνυμό της. Ή μάλλον σχεδόν όλοι. Οι υπόλοιποι την ξέρουν με το παρατσούκλι της.

Όταν μια γυναίκα γίνεται γνωστή ως «Το Κορμί» νιώθει ηδονή και τρόμο ταυτόχρονα. Στα 24 νιώθει μόνο ηδονή. Στα 50 με την κοινή λογική νιώθει μόνο τρόμο, γιατί όσο κι αν προσέχει την σιλουέτα της μια γυναίκα δεν υπάρχει περίπτωση να υποστηρίξει τον τίτλο «Κορμί». Σταμάτα λίγο την ανάγνωση. Κοίτα τις φωτογραφίες του θέματος. Ναι. Η Eleanor Nancy Macpherson είναι στα 50 της όπως πιθανότατα οι περισσότερες γυναίκες του πλανήτη δεν θα είναι ποτέ στη ζωή τους. Το σέξι λαμπερό κορίτσι που έγινε εξώφυλλο στο Time, σε Cosmopolitan, Elle, GQ, Harper's Bazaar, Vogue και 5 φορές στο Sports Illustrated (ρεκόρ που δεν κατέρριψε άλλη καμία) είναι ακόμα «Το Κ
ορμί» . Πώς τα καταφέρνει;



«Στα 50 μου, νιώθω πραγματικά πιο ευτυχισμένη, πιο υγιής και ήρεμη από ποτέ. Το μυστικό μου; Αγάπη, γέλιο και Super Foods», λέει η Αυστραλή καλλονή στην βρετανική Dailymail και μας προτρέπει να αγαπήσουμε τον εαυτό μας ώστε να δείχνουμε όμορφες και σέξι: «Έχω συμφιλιωθεί με την εικόνα μου και με τις αλλαγές στο σώμα μου. Νιώθω καλά μέσα μου κι αυτή η εσωτερική ισορροπία είναι εκείνο που έχω ανάγκη περισσότερο από όλα. Τώρα τελευταία γίνεται πολύς λόγος για την υγεία και τις δίαιτες αλλά εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο αυτό που λέμε ευεξία. Δεν αρκεί δηλαδή να πάμε απλά σε ένα γυμναστήριο, να μιλήσουμε σε έναν ψυχολόγο ή να χρησιμοποιήσουμε ακριβές κρέμες. Χρειαζόμαστε ένα αίσθημα ισορροπίας και δύναμης που να αναβλύζει από μέσα μας, από τα κύτταρά μας».

Η Elle Macpherson, βέβαια, χρησιμοποιεί πολλά χρόνια τώρα συμπληρώματα διατροφής. Για την ακρίβεια… γιορτάζει τα γενέθλιά της με το λανσάρισμα του «The Super Elixir», ένα φυτικό σκεύασμα το οποίο μπαίνει σε σαλάτες, χυμούς και smoothies προκειμένου να ενισχύσει τον οργανισμό και να ρυθμίσει την μεταβολισμό.


Πηγή: kathimerini.gr


Σχόλια