Μόδα: Η άνοιξη στη γυναικεία ντουλάπα



Ασπρόμαυρα prints



Τα ασπρόμαυρα κομμάτια πλημμύρισαν τις πασαρέλες και μια mini φούστα είναι ο καλύτερος τρόπος για να φέρετε την άνοιξη. Συνδυάστε τη με το denim πουκάμισό σας, ένα οπάκ καλσόν, τα μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια σας και ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.


Dark florals



Τα florals είναι πάντα hot την άνοιξη, ωστόσο εάν επιλέξετε να έχουν σκούρα βάση μπορούν να φορεθούν και το χειμώνα. Φορέστε ένα floral peplum top με ένα μαύρο skinny jean και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με μια oversized ζακέτα, τις μπαλαρίνες σας και ένα κολιέ στο λαιμό σας.


Pastels



Αυτή την άνοιξη τα pastels θα φορεθούν πολύ. Δοκιμάστε να συνδυάσετε μία μεταξωτή σιέλ μπλούζα με ένα σκουρόχρωμο στενό παντελόνι, μία ζακέτα στα χρώματα της μπλούζας και να ολοκληρώσετε το look με ένα φουλάρι με prints σε χρώματα που να ταιριάζουν και ένα ζευγάρι μπεζ flats.

Metallics



Συνδυάστε ένα ζευγάρι metallic flats με ένα σκουρόχρωμο skinny jean κι από πάνω ένα top σε φωτεινά χρώματα. Ολοκληρώστε το look με ένα ζακετάκι σε ένα ουδέτερο χρώμα και αρκετές αλυσίδες στο λαιμό σας.




Πηγή: fe-mail.gr


Σχόλια