Ζώδια 11/3



ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Είστε περισσότερο ευαίσθητοι για αυτό πιθανόν να είναι πολύ σημαντικό να κάτσετε και λίγο με τον εαυτό σας για να κοστολογήσετε περισσότερο τα συναισθήματά σας.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Καρκίνο σας κάνει καλό από την μια πλευρά αλλά από την άλλη ίσως να μελαγχολήσετε για λίγο γιατί θα δείτε ότι κάποιες προσωπικές απαιτήσεις θα σας βγάλουν από τον συνηθισμένο σας δρόμο. Η μυστική επαφή με έναν Παρθένο ή Ιχθύ θα σας δελεάσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μια μεγαλύτερη συναισθηματική ευαισθησία από ό, τι χρειάζεστε, οπότε θα επικεντρωθείτε σε κάποια πράγματα που ίσως να μην τα είχατε δει άλλες φορές. Η συνεργασία με Καρκίνο δεν είναι εύκολη αλλά τουλάχιστον θα μεγαλώσει η εμπειρία σας.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Η φαντασία σας μερικές φορές βγαίνει στην επιφάνεια και σας κάνει να οδηγείτε την ζωή σας με ένα εσωτερικό όραμα. Κρατείστε το, αν σας κάνει καλό και μην κριτικάρετε τον εαυτό σας. Ένα ταξίδι ή μια επαφή με πρόσωπα της οικογένειάς σας θα σας ηρεμήσουν αρκετά.
Ερωτικά: Είστε σε φάση που έχετε μια βαθιά ευαισθησία, οπότε καταλαβαίνετε τις ανάγκες των άλλων πολύ πιο εύκολα. Ίσως να σας ταλαιπωρεί το θέμα της ισορροπίας και της αρμονίας με τον Ζυγό αλλά κάπου θα σας οδηγήσει όλο αυτό.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες διαφωνίες με τον τρόπο που θα συνεργαστείτε με τους γύρω σας γιατί έχετε συνέχεια νέα μηνύματα τα οποία χρειάζεται να τα εμπεδώσετε. Αλλά τελικά το ένστικτό σας πηγαίνει σωστά οπότε θα κερδίσετε.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η ανασφάλεια μερικές φορές είναι ένα κομμάτι που θα χρειαστεί να διαπραγματευτείτε με το μέσα σας γιατί μπορεί να βασίζεται και σε φανταστικά θέματα. Θα πρέπει να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα.
Ερωτικά: Βρίσκεστε μπροστά σε ένα δίλλημα, κυρίως αν θα πρέπει να εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια ή να τραβήξετε γραμμές καθοριστικές. Μάλλον αυτό δεν είναι εύκολο να το κάνετε οπότε αρκεστείτε στο να διατηρήσετε τις καταστάσεις κυρίως με τον Σκορπιό ή τον Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Η επέμβαση που θα κάνετε είτε με την βοήθεια της οικογένειας αν η δουλειά σας είναι οικογενειακή είτε με την υποστήριξη κάποιων ατόμων θα σας δώσει το κάτι το διαφορετικό που αναζητάτε εδώ και ημέρες.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η εικόνα σας είναι πολύ καλύτερη από άλλες φορές για αυτό θα προσπαθήσετε να κάνετε κάτι πολύ δημιουργικό που θα σας βοηθήσει να έχετε κάποιες ευχάριστες εμπειρίες.
Ερωτικά: Η επαφή σας με έναν Ζυγό θα είναι κάπως δύσκολη γιατί από την μια θα δεχτείτε τα πυρά του και από την άλλη θα χρειαστεί να κάνετε μια πιο συστηματική προσέγγιση η οποία ίσως να είναι περισσότερο διπλωματική.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες οι οποίες όμως δεν είναι και τόσο εύκολες γιατί νιώθετε ότι θα χρειαστεί να κάνετε συμμαχίες που ίσως μην σας αρέσουν.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Ο προσωπικός σας μαγνητισμός θα είναι τόσο έντονος και σίγουρα θα πάρετε αποφάσεις που θα σχετίζονται περισσότερο με την καρδιά και όχι τόσο με την λογική σας.
Ερωτικά: Μια μυστική σχέση ή σκέψη που σας απασχολεί. Σίγουρα θα δημιουργήσει μια μεγαλύτερη ένταση αλλά δεν θα την φανερώσετε προς τα έξω γιατί προτιμάτε να μην δείξετε τίποτε. Ο Αιγόκερως είναι κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να δείξετε την πείρα σας και να μην αφήσετε κάποιους να σας καπελώσουν ή να σας αλλάξουν γνώμη για μια συγκεκριμένη επαγγελματική κίνηση.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Το συναίσθημά σας είναι πολύ έντονο και συγχρόνως η διαίσθησή σας βοηθάει στο να αποφύγετε κάποια λάθη με φίλους ή με συγγενείς.
Ερωτικά: Το ζητούμενο για σας είναι η ένωση και όχι η απομόνωση. Για αυτό να προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο που νιώθετε ότι είστε σε απόσταση. Ο Καρκίνος είναι πλέον πολύ κοντά σας, αρκεί να δείξετε τα αληθινά σας συναισθήματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεστε τόνωση σε υλικό επίπεδο για αυτό θα έχετε μια πιο σφαιρική αντίληψη της πραγματικότητάς σας. Για αυτό μην περιοριστείτε μόνο σε απλές κινήσεις αλλά να βάλετε το μαχαίρι βαθιά μέχρι το κόκκαλο.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η συναισθηματική σας πλευρά είναι πολύ έντονη και θα χρειαστεί να την αξιολογήσετε περισσότερο. Αν αψηφήσετε αυτό το συναίσθημα του ανικανοποίητου που έχετε, θα σας ξαναβγεί στην επιφάνεια.
Ερωτικά: Καρκίνος και Αιγόκερως σας δημιουργούν εντάσεις και σίγουρα θα πρέπει με κάποιο τρόπο να απολογηθείτε για την πιθανή σας αναβλητικότητα. Οι αποφάσεις είναι απαραίτητες σε οτιδήποτε κάνετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν γύρω σας διάφορα πρόσωπα που σας παρουσιάζονται σαν βασικοί συνεργάτες αλλά δεν μπορείτε εύκολα να τα βρείτε γιατί έχετε πάρει τις αποστάσεις σας ή κρίνετε κάτω από λάθος πεποιθήσεις.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια ηρεμία που σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε όλες τις αντίξοες συνθήκες και τις διάφορες δυσκολίες που υπάρχουν χωρίς εσείς να το επιδιώκετε. Όσο κρατάτε την πρόθεσή σας ξεκάθαρη, τόσο θα ενισχύεται το σύστημα που υποστηρίζετε.
Ερωτικά: Θέλετε να αναβαθμίσετε την σχέση σας με στόχο την εξέλιξη και των δύο σας για αυτό όσο μπορείτε προσπαθείτε να έχετε κοινές εμπειρίες με το άτομο που σας ενδιαφέρει.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή μερικές φορές σας πιάνουν οι οικονομικές σας ανασφάλειες, πιθανόν να χρησιμοποιήσετε μια δουλειά σας όσο μπορείτε αλλά με τιμή πολύ χαμηλή. Σε αυτά είστε πολύ επιδέξιοι οπότε θα καταφέρετε αρκετά πράγματα.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αναγνωρίζοντας την αξία παλιών ηθών και παραδόσεων, μπορεί να γίνετε συντονιστές σε οτιδήποτε σχετίζεται με την οικογένεια σας ή να εκτιμήσετε περισσότερο τα συναισθήματά σας γιατί μερικές φορές τα παραμελείτε.
Ερωτικά: Η ορθότητα των απόψεών σας χρειάζεται να δέσει και με τον τρόπο του βιώματος για να δείξετε αυτά που θέλετε. Μερικές φορές απέχετε από την αλήθεια σας σε επίπεδο συναισθηματικό και η μεγαλύτερη σας δυσκολία είναι η σχέση με τον Καρκίνο.
Καριέρα & Οικονομικά: Η αντίληψη σας για τα οικονομικά μερικές φορές είναι θεωρητική για αυτό θα δείτε ότι σήμερα θα μπείτε στην δράση για να αντιμετωπίσετε σε πρακτικό επίπεδο όλα σας τα προβλήματα. Κυρίως κάποιες οικογενειακές υποθέσεις με πολλά έξοδα που σας απασχολούν πολύ έντονα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχετε μεγαλύτερη έννοια για τους άλλους παρά για τον εαυτό σας για αυτό θα δώσετε ένα μέρος από την ενέργειά σας στο να λύσετε από κοινού υποθέσεις που σας απασχολούν.
Ερωτικά: Οι αμφιβολίες που έχετε βαθιά μέσα στην καρδιά σας μπορεί τελικά να αλλάξουν γιατί θα έχετε ανάγκη να είστε περισσότερο προστατευμένοι και εξασφαλισμένοι. Για αυτό χαλαρώστε και προσφέρετε το καλύτερο που μπορεί να δώσετε. Ένας άλλος Αιγόκερως μπορεί να είναι το άτομο που θα σας συγκινήσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Το θέλετε δεν το θέλετε, θα κάνετε τα πάντα για να επιβιωθείτε και θα προσπαθήσετε να έχετε τις καλύτερες προοπτικές και προϋποθέσεις για να περάσετε καλύτερα. Απλά να το δουλέψετε.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η οπτική σας γωνία είναι καλύτερη γιατί η Αφροδίτη στον Υδροχόο σας δίνει δυνατότητες βελτίωσης. Το βίωμα όμως που χρειάζεστε να αποκτήσετε μέσω ανταλλαγής συναισθημάτων με τους άλλους θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε.
Ερωτικά: Η προσωπική σας ζωή έχει κάποια σκαμπανεβάσματα τα οποία όμως θα τα βελτιώσετε με ένα τρόπο περισσότερο συναισθηματικό. Ο Καρκίνος και ο Σκορπιός θα σας δώσει μια καλύτερη επαφή και σίγουρα θα έρθετε πιο κοντά.
Καριέρα & Οικονομικά: Μέσα στην δουλειά σας υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα και σίγουρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε περισσότερο κοντά με πρόσωπα που μερικές φορές σας μπλοκάρουν. Αλλά τώρα είναι απαραίτητο να φροντίσετε οτιδήποτε έχετε γύρω σας με προσωπική επιφόρτιση.



ΙΧΘYΕΣ


Γενικά: Η προσωπική σας ικανότητα να θεραπεύεστε και να γίνεστε από μόνοι σας καλά, θα σας φέρει μεγαλύτερη ευελιξία η οποία σίγουρα θα σας βγάλει από ένα προσωπικό αδιέξοδο.
Ερωτικά: Προχωράτε και δεν μένετε σε σχήματα ή καταστάσεις που μπορεί να σας στεναχωρούν. Αυτό δεν σημαίνει ότι η επιστροφή ενός Ζυγού που δεν μπορείτε εύκολα να χειριστείτε θα σας δώσει την ευελιξία και την άνεση που έχετε ανάγκη.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι συνεργασίες που σας βάζουν να σκεφτείτε και να γίνετε πιο ευέλικτοι ίσως να μην σας αρέσουν και να σας προκαλούν μεγαλύτερη ένταση. Το καλό είναι ότι θα πάρετε μια βοήθεια η οποία σίγουρα θα σας ξεκουνήσει.


Astrology.gr - Μπέλλα Κυδωνάκη

Σχόλια