Ο καιρός της Τσικνοπέμπτης


Ο καιρός θα είναι σύμμαχος όσων αποφασίσουν να ψήσουν καθώς προβλέπονται αραιές νεφώσεις και ψιλόβροχο, κυρίως στην Ήπειρο.


Οι νεφώσεις θα ξεκινήσουν από τα δυτικά και θα επεκταθούν στα κεντρικά και τα βόρεια ενώ από το απόγευμα και μετά θα επεκταθούν και στις νοτιότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες - νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στα πελάγη όμως θα ενισχυθούν στα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 6 εως 17 βαθμούς, στα κεντρικά από 5 εως 2 με 22 βαθμούς, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 8 εως 18 με 19 βαθμούς κελσίου.


Στην Αττική περιμένουμε το πρωί αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι και μετά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 2 με 4 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 11 εως 19 με 20 βαθμούς κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται πρωϊνές ομίχλες και αραιές νεφώσεις που το μεσήμερι και κυρίως το απόγευμα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι - νοτιοανατολικοί 2 με 3 και το πολύ 4 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 9 εως 18 με 19 βαθμούς κελσίου.


Πρόγνωση: Τάσος ΑρνιακόςΣχόλια