Ζώδια 23 Φεβρουαρίου



Κριός
Δεν αποκλείεται να βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα που θα έχουν σχέση με οικογενειακό ή και επαγγελματικό επίπεδο. Θα έχετε όμως την δυνατότητα να βελτιώσετε την επαγγελματική σας κατάσταση, αρκεί να βάλετε ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους. Ξεκαθαρίσματα, παραπλανήσεις αλλά και αιφνιδιασμοί είναι πολύ πιθανόν να συμβούν. Παράλληλα θα έχετε να αντιμετωπίσετε διάφορες προκλήσεις από τους ανταγωνιστές σας και θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Στα συναισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις σταματήστε να ζηλεύετε παράφορα το ταίρι σας και να πλάθετε διάφορα σενάρια με τη φαντασία σας.

Ταύρος
Από την αδράνεια θα περάσετε σταδιακά στη δράση, όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου. Η οικογένεια και τα παιδιά φαίνεται να αποσπούν την προσοχή σας ενώ δεν θα λείψουν σε κάποιους από εσάς οι ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε ή και να επεκτείνετε την ακίνητή σας περιουσία. Θα προκύψουν ορισμένες προτάσεις που θα μπορέσετε να διεκδικήσετε καλύτερους όρους να και να εισπράξετε περισσότερα χρήματα από ότι περιμένατε. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να προσέξετε γιατί δεν αποκλείονται οι εντάσεις και τα προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Στα οικονομικά σας θα σας πιάσει η καταναλωτική μανία και θα πρέπει να προσέξετε να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας και βάλετε καινούργια χρέη.

Δίδυμοι
Θα βρείτε λύσεις σε θέματα που σας ταλαιπωρούσαν όπως νομικά, περιουσιακά αλλά και για προβλήματα που αντιμετωπίζατε μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή, γιατί είναι κάτι παροδικό. Οι υπόλοιποι έχετε τη δυνατότητα να περάσετε καλά με τον ερωτικό σας σύντροφο. Ότι και να κάνεις στον χώρο της εργασίας σου, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα αλλά και σοβαρότητα. Το μεγαλύτερο βάρος θα το ρίξετε στον οικονομικό σας τομέα, όπου θα καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν και να πετύχετε την αύξηση των εισοδημάτων σας.

Καρκίνος
Αποφύγετε εντάσεις ή αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας. Κινηθείτε με μεθοδικότητα και σύνεση προκειμένου οι αποφάσεις και οι επιλογές που θα κάνετε να μην αποδειχθούν λάθος και υποστείτε τελικά τα αποτελέσματα των πράξεών σας. Να είστε προσεκτικοί με τις καθημερινές συναλλαγές σας γιατί θα δημιουργηθούν μπερδέματα και παρανοήσεις. Προετοιμαστείτε αυτήν την περίοδο προκειμένου να κάνετε τα επόμενα βήματα στον επαγγελματικό σας τομέα. Στα επαγγελματικά σας, ξεκαθαρίστε με συνεργασίες που σας ταλαιπωρούν, για να μπορέσετε να προχωρήστε χωρίς άγχος.

Λέων
Από την μια μπορεί να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες σε θέματα επαγγελματικά και καριέρας από εκεί που δεν το περιμένετε. Δεν αποκλείεται σε αρκετούς από εσάς να προκληθεί ψυχολογική αναστάτωση με αφορμή κάποια οικογενειακά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να προσέξετε γιατί δεν αποκλείονται, οι εντάσεις και τα προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι νέες συνεργασίες που θα κλείσετε θα σας αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη στο μέλλον. Παρόλα τα προβλήματα και τις τυχόν εντάσεις που ενδεχομένως να περνάτε, αυτό το διάστημα θα αποτελεί μια όαση ανακούφισης.

Παρθένος
Ένα παρασκήνιο που αφορά συνωμοσίες ή και συζητήσεις γύρω από τον εργασιακό σας τομέα δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί. Με τη βοήθεια της διαίσθηση σας και με τόλμη μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα ξυπνήσουν αναμνήσεις από το παρελθόν, καταστάσεις που έχετε βιώσει με τους συντρόφους σας, που θα επηρεάσουν αρνητικά την διάθεση σας. Στα οικονομικά σας θα βγουν πολλά έκτακτα έξοδα στην επιφάνεια και θα πιεστείτε πολύ για να τα βγάλετε πέρα ,γι΄ αυτό δεν πρέπει να ξοδεύετε τα χρήματα σας άσκοπα. Φίλοι και συγγενείς μπορεί να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι.

Ζυγός
Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να ανασυντάξετε τις σκέψεις και τους στόχους σας. Μια πολύ ενδιαφέρουσα σχέση εξελίσσεται ή θα αρχίσει να αναπτύσσεται μέσα στη ζωή σας αυτές τις ημέρες. Οικονομικά, θα κάνετε ένα απολογισμό των κινήσεων που έχετε κάνει το τελευταίο καιρό και θα αποφασίσετε ότι θα πρέπει να αλλάξετε λίγο τα σχέδια σας. Προσπαθείστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει, για να μπορείτε να κινηθείτε πιο άνετα. Στον επαγγελματικό σας χώρο, θα πρέπει να χειριστείτε με διπλωματία τις καταστάσεις που θα συμβούν, για να βγείτε κερδισμένοι στο τέλος.

Σκορπιός
Απαραίτητη προϋπόθεση για να πετύχετε τα σχέδια σας, είναι ότι θα πρέπει να διατηρήσετε χαμηλούς τους τόνους. Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να εκδηλώσετε συναισθήματα και σκέψεις στον σύντροφο σας ή σε κάποιον φίλο σας. Μην απογοητεύεστε και μην αφήσετε να σας πάρει από κάτω, σύντομα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να πετύχετε περισσότερα. Προσέξτε όμως σε ποιους θα τα πείτε, γιατί μερικοί από αυτούς θα κρύβουν κάποια ιδιοτέλεια στα λόγια τους. Στα επαγγελματικά σας, οι συνθήκες που θα επικρατούν δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα είναι τεταμένες.

Τοξότης
Δεν πρέπει αν είστε καθόλου χαλαροί αυτές τις ημέρες, γιατί ίσως χάσετε σημαντικές ευκαιρίες για να προβάλλετε τα ταλέντα σας. Ίσως αναγκαστείτε να υποχωρήσετε προκειμένου να μη χάσετε μια σχέση που σας ενδιαφέρει ή ακόμη και να αποχωρήσετε εάν δεν έχει μέλλον. Οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να συζητούν περισσότερο με το ταίρι τους αυτό το διάστημα για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη και σταθερή σχέση, θα έρθουν στο προσκήνιο κάποιες δυσαρέσκειες που τυχόν υπάρχουν είτε από τη δική σας πλευρά, είτε από του συντρόφου σας. Στον οικονομικό σας τομέα, τα έσοδα σας θα αυξηθούν αλλά δεν πρέπει να κάνετε ανοίγματα ούτε να επενδύσετε τα χρήματα σας, γιατί θα ζημιωθείτε.

Αιγόκερως
Ενδιαφέρον προβλέπεται αυτό το διάστημα για εσάς. Με τον δυναμισμό σας θα έχετε την ευκαιρία να φέρετε εις πέρας ο,τι θελήσετε. Οι ενέργειές σας σε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα φαίνεται ότι από εδώ και στο εξής μπλοκάρουν. Στα οικονομικά σας θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε άσκοπες αγορές και περιττές σπατάλες. Φροντίστε να μη διαταράξετε τις σχέσεις σας και να μην κάνετε λανθασμένες κινήσεις.

Υδροχόος
Ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και μυστικές επαφές ή και μυστικές συμφωνίες. Καλείστε να αποστασιοποιηθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις, προκειμένου να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά. Οι επαφές, οι συζητήσεις με άτομα κύρους μπορεί να αποδειχθούν πολύ ωφέλιμες τόσο για να πάρετε σημαντικές ιδέες-πληροφορίες, όσο και για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Πολλές οπό τις υποθέσεις σας μπορούν να προωθηθούν τώρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στην συναισθηματική σας ζωή ενδεχομένως να οδηγήστε σε ριζικές αλλαγές και σημαντικές αποφάσεις, κατά βάση θετικές.

Ιχθείς
Βρίσκεστε σε μια δυναμική εποχή, όπου η προσωπική σας πρωτοβουλία θα φέρει σημαντικά αποτελέσματα σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Κάντε τον απολογισμό σας και ατενίστε με αισιοδοξία το μέλλον. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για όσους από εσάς θέλετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και να σταθεροποιήσετε μια σχέση. Ρίξτε λίγο τα υψηλά στάνταρ που έχετε βάλει και μην αλλάζετε τους ερωτικούς σας συντρόφους σαν τα πουκάμισα. Στον επαγγελματικό τομέα καλό θα ήταν να μη βιάζεστε.

 zodia123.gr


Σχόλια