Simpsons ακατάλληλοι για ανηλίκους



Μια από τις πιο δυσλειτουργικές και δημοφιλείς αμερικανικές οικογένειες βγάζει τα ρούχα της. Είναι οι περίφημοι Simpsons, η οικογένεια της σειράς κινουμένων σχεδίων που εδώ και σχεδόν ένα τέταρτο του αιώνα κυριαρχεί στις τηλεοράσεις όλου του κόσμου, που τώρα γίνονται πηγή έμπνευσης για τον ιταλό προβοκάτορα της μόδας και των καλλιτεχνικών φωτογραφήσεων Αλεσάντρο Παλόμπο.

Ο Παλόμπο δεν έκανε κάτι που δεν κάνουν οι ίδιοι δημιουργοί της σειράς. Οπως οι ήρωες, ο Ομερ, η Μαρτζ, ο Μπαρτ, η Λίζα και οι άλλοι πρωταγωνιστές του «The Simpsons» δανείζονται εδώ και 25 τηλεοπτικές σεζόν στοιχεία από την παγκόσμια κουλτούρα - από ταινίες, βιβλία, ιστορικά γεγονότα - για να διανθίσουν τις περιπέτειές τους, έτσι και αυτός δανείστηκε τους ίδιους, θεωρώντας τους, αν όχι ένα είδος παγκόσμιας κληρονομιάς, σίγουρα ένα οικουμενικό φαινόμενο που μπορεί από μόνο του να παράγει τέχνη.



Ετσι, o 41χρονος Ιταλός πήρε τη νοικοκυρά Μαρτζ Σίμπσον και τον τεμπελχανά σύζυγό της Ομερ και τους έγδυσε δημιουργώντας ένα ημερολόγιο για το 2014 στα πρότυπα αυτών του περιοδικού Playboy. Αλλωστε την Μαρτζ Σίμπσον την εμφανίζει να ποζάρει και ως κουνελάκι όπως η Κέιτ Μος στο τελευταίο επετειακό τεύχος του Playboy!

Δείτε εδώ το ημερολόγιο που δημιούργησε ο Αλεσάντρο Παλόμπο


Πηγή: tanea.gr

Σχόλια