Ο Ομπάμα άφησε μόνη την Μισέλ στη Χαβάη για ...χαρούμενα γενέθλια


Οι φήμες διαζυγίου του Μπαράκ Ομπάμα με την εδώ και περίπου 22 χρόνια σύζυγό του, Μισέλ, φούντωσαν όταν ο Αμερικανός πρόεδρος ύστερα από δυο εβδομάδες διακοπών στη Χαβάη επέστρεψε στην Ουάσινγκτον παρέα με τις δύο κόρες του, αφήνοντας πίσω μόνη της την «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ.

Σε ανακοίνωσή του ο Λευκός Οίκος ανέφερε σχετικά πως ο Αμερικανός πρόεδρος στο πλαίσιο των δώρων που κάνει στην Μισέλ για τα γενέθλία της -που είναι στις 17 Ιανουαρίου- επέστρεψε μόνος μαζί με τα δυο παιδιά τους στην Ουάσινγκτον δίνοντας την ευκαιρία στην σύζυγό να παρατείνει τις πολυτελείς διακοπές της στη Χαβάη και να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας, παρέα με φιλικά ζευγάρια.

«Ως μέρος του δώρου γενεθλίων της από τον πρόεδρο, η πρώτη κυρία θα παραμείνει στη Χαβάη για να περάσει χρόνο με φίλους εν όψει των επικείμενων 50ων της γενεθλίων», εξήγησε σε μία σύντομη ανακοίνωση ο Λευκός Οίκος.

Ωστόσο, αυτή η ανακοίνωση δεν έπεισε μάλλον κανέναν. Εάν οι Ομπάμα χωρίσουν, θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ που εν ενεργεία Αμερικανός πρόεδρος παίρνει διαζύγιο. Ο μόνος πρόεδρος των ΗΠΑ που πήρε διαζύγιο ήταν ο Ρόναλντ Ρήγκαν που το 1948 έκανε αίτηση διαζυγίου από την τότε σύζυγό του, Τζέιν Γουάιμαν. Έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ 33 χρόνια μετά.


Σχόλια