Ζώδια 24 Ιανουαρίου



Κριός
Ίσως αποφύγετε το άμεσο μονοπάτι για τους στόχους σας σήμερα, όσο απολαμβάνετε τους ενδιαφέροντες αντιπερισπασμούς που σας παρουσιάζουν οι άλλοι. Αν και δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείτε, σήμερα μπορείτε να ωφεληθείτε από μία προσπάθεια να παραμείνετε συγκεντρωμένοι. Στο τέλος, η πειθαρχία θα σας βοηθήσει περισσότερο από το να ακολουθείτε τις απαιτήσεις των άλλων. Δείτε τις υποχρεώσεις σας σαν πρόκληση. Θα κερδίσετε το σεβασμό των άλλων ακολουθώντας το πρόγραμμά σας και τηρώντας τις υποσχέσεις σας.

Ταύρος
Ένας στενός φίλος μπορεί να σας απογοητεύσει σήμερα και ίσως αισθανθείτε προδομένοι και θυμωμένοι στην αρχή. Όπως και να έχει, η παρουσία της Σελήνης στον 7ο Οίκο σας, σας αναγκάζει να σκεφτείτε την αρχική σας αντίδραση. Αφήστε στην άκρη ξεπερασμένες συναισθηματικές αντιδράσεις, καθώς έχετε την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές αλλαγές τώρα, οι οποίες θα αυξήσουν την ασφάλεια που νιώθετε.

Δίδυμοι
Δουλέψτε σκληρά σήμερα, ακόμα και αν οι δουλειές που έχετε να κάνετε δεν σας ικανοποιούν. Οι ανταμοιβές θα φτάσουν αργότερα αν φροντίσετε τα δύσκολα τώρα. Ακόμα και αν πιστεύετε πως μπορείτε να κάνετε τα πράγματα με εξυπνότερο τρόπο, είναι καλύτερο να ακολουθήσετε το παραδοσιακό μονοπάτι και να υπακούσετε αυτούς που έχουν εξουσία μέχρι να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Θα τελειώσετε προτού το καταλάβετε.

Καρκίνος
Η τακτοποίηση των υποχρεώσεών σας, θα σας οδηγήσει σε μία ρομαντική ευκαιρία σήμερα, ή τουλάχιστον σε κάτι ευχάριστο. Ίσως προσέξετε να μην ξεπεράσετε τα κοινωνικά σας όρια, αλλά μην διστάσετε να γίνετε πιο προσωπικοί σε μια γνωριμία. Απλά να θυμάστε πως η πίεση δεν δουλεύει υπέρ σας. Μία φιλική χειρονομία είναι αρκετή για να διαδώσει το μήνυμά σας. Ύστερα περιμένετε να δείτε τι θα γίνει προτού κάνετε τη κίνησή σας.

Λέων
Συνήθως είστε οι πιο κοινωνικοί σε μία ομάδα, αλλά σήμερα ίσως προσπαθήσετε να αγνοήσετε τις προσκλήσεις, με τη Σελήνη στον 4ο Οίκο σας. Φυσικά και πάλι θα θέλετε να διασκεδάσετε, απλά θα προτιμήσετε ένα απόγευμα σπίτι σας μόνοι, ή με την σας. Περάστε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σας σήμερα και αύριο θα είστε έτοιμοι για εξωστρέφεια.

Παρθένος
Αν και μπορεί να προσφέρετε τις καλύτερες ιδέες σας σε κάποιον, η βοήθειά σας δεν θα είναι καλοδεχούμενη. Δεν έχει σημασία το πόσο αγνές είναι οι προθέσεις σας. Ένα απλό σχόλιο μπορεί να εκληφθεί σαν σοβαρή κριτική. Βγείτε από τα συνηθισμένα και μοιραστείτε θετικές λέξεις για να κάνετε τους άλλους να σας ακούσουν. Η ευγένεια θα εκτιμηθεί περισσότερο από όσο νομίζετε.

Ζυγός
Η έμφαση στα οικονομικά σας συνεχίζεται με τη Σελήνη να ταξιδεύει στον 2ο Οίκο σας. Αν σκέφτεστε να κάνετε μία μεγάλη αγορά, σκεφτείτε τη λίγο μακροπρόθεσμα. Αν δεν σας συμφέρει, αφήστε το ή διαπραγματευτείτε σε μία τιμή που σας βολεύει. Θυμηθείτε πως υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε αυτά που θέλετε και σε αυτά που χρειάζεστε.

Σκορπιός
Ήρθε η ώρα να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας για λίγο, βάζοντας όρια στις κοινωνικές δραστηριότητες και υποχρεώσεις. Ο περιορισμός θα σας κάνει περισσότερο παραγωγικούς σήμερα, και ίσως απλοποιήσετε τη ζωή σας με τρόπους που δεν έχετε φανταστεί. Ίσως μπείτε στον πειρασμό να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, αλλά είναι καλύτερο να περιμένετε μερικές μέρες προτού ξεκινήσετε. Αντί να διασκορπίσετε την ενέργειά σας, κάντε πρακτικά σχέδια για να φτάσετε τους προσωπικούς σας στόχους.

Τοξότης
Ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε τα σχέδιά σας σήμερα εξαιτίας καταστάσεων πέρα από τον έλεγχό σας. Αν δεν χρειαστεί να αλλάξετε το πρόγραμμα της μέρας σας, είναι πιθανό να χάσετε τη ψυχραιμία σας αν κάτι σας βγάλει από το ρυθμό σας. Παραμείνετε ευέλικτοι για να διατηρήσετε την ισορροπία σας, καθώς μία αναπάντεχη αλλαγή, ίσως είναι ευλογία μεταμφιεσμένη. Ευτυχώς, θα ανακουφιστείτε καθώς θα κερδίσετε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας. Παραμείνετε ήρεμοι και διατηρήστε το χιούμορ σας.

Αιγόκερως
Μία ομάδα φίλων ίσως θελήσει να σας συμπεριλάβει στα σχέδιά της, αλλά σήμερα δεν θα πείτε ναι τόσο γρήγορα. Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού προσεγγίζει τον σοβαρό Κρόνο στον 11ο Οίκο σας, ενθαρρύνοντας τον περιορισμό όσον αφορά την κοινωνικότητα. Μην κρίνετε τον εαυτό σας αυστηρά αν νιώσετε μοναξιά. Τιμήστε τις ανάγκες σας με το να αρνηθείτε την πρόσκληση και δημιουργώντας ένα απόγευμα για εσάς.

Υδροχόος
Η ιδέα κάποιου θα τραβήξει τη προσοχή σας σήμερα, αλλά σκεφτείτε το δύο φορές προτού δεσμεύσετε την ενέργειά σας για να δώσετε ένα χεράκι. Ίσως ακούγεται συναρπαστικό στην αρχή, αλλά θα γίνει μεγαλύτερο βάρος από όσο θέλετε. Ωστόσο, αν απορρίψετε το σχέδιο ενός συνεργάτη, ξοδέψτε έξτρα χρόνο με αυτό το άτομο εξηγώντας την απόφασή σας, έτσι ώστε να μην πληγωθεί.

Ιχθύες
Σήμερα θα είστε κάπως φιλοσοφικοί, όσο η Σελήνη περνά μέσα στον 9ο Οίκο σας. Κάντε ένα βήμα πίσω και δείτε τη συνολική εικόνα της ζωής σας, έτσι ώστε να καταλάβετε τι συμβαίνει. Κοιτάξτε για ανθυγιεινές πατέντες που σας ξέφυγαν όταν ήσαστε υπερβολικά πολυάσχολοι για να τις παρατηρήσετε. Για τώρα, το μάθημα που θα πάρετε, είναι πιο σημαντικό από το να φτάσετε στον προορισμό σας.





astrologio.gr


Σχόλια