Ζώδια



Κριός
Η Σελήνη στο Λέοντα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σας και σας φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα παιδιά, η διασκέδαση, η χαρά θα είναι πολύ κοντά σας. Είναι μια ιδανική ημέρα, για να πραγματοποιήσετε καινούργιες ιδέες και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες και καινούργιες φιλίες, ειδικά αν είστε γεννημένοι 29-31 Μαρτίου. Είναι μια εκπληκτική στιγμή, για να αρχίσετε να υλοποιείτε κάποιες αλλαγές που έχετε στο μυαλό σας. Και την Κυριακή η Σελήνη στο Λέοντα σας προτρέπει να χαρείτε και να διασκεδάσετε. Βεβαίως, θα πρέπει να προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο και πώς κυκλοφορείτε. Εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 9 Αυγούστου, θα μπορούσατε να έχετε κάποιες διαφωνίες με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ενώ θα πρέπει να προφυλαχθείτε και από κρυολογήματα ή μικροατυχήματα. Την Κυριακή θα πρέπει να βάλετε σε μια τάξη τις δουλειές, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές, προσέχοντας μην κάνετε κάποια λάθη. Να θυμάστε ότι τη Δευτέρα ο Ήλιος κάνεις την είσοδό του στον Υδροχόο, μια ιδανική θέση για σας, από την οποία θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πολλά επαγγελματικά θέματα που έχετε. Γενικότερα, οι φίλοι και η συλλογική δουλειά θα είναι σημαντικοί για έναν ολόκληρο μήνα.

Ταύρος
Το Σαββατοκύριακο γενικότερα, ενδεχομένως να έχετε καινούργια δεδομένα όσον αφορά την επαγγελματική σας ζωή. Ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του Απριλίου, θα ακούσετε κάποια γεγονότα τα οποία μπορεί να μην είναι ιδανικά, να μην σας αρέσουν τόσο πολύ, όμως θα έχετε εξελίξεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Η Σελήνη, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και την Παρασκευή και το Σάββατο, θα σας θυμίσει κάποιες οικογενειακές σας υποθέσεις, οι οποίες είναι πάρα πολύ σημαντικές για εσάς. Ελάτε πιο κοντά σε πρόσωπα της οικογένειάς σας, για να συζητήσετε. Ιδιαίτερα την Παρασκευή είτε θα σας επισκεφτούν άνθρωποι στο σπίτι σας ή θα συζητήσετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Το Σάββατο αποφύγετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας, αν είστε γεννημένοι 11-13 Μαΐου. Ενδεχομένως να σας κουράσει κάτι τέτοιο ή να μην καταφέρετε να βρείτε κάποια σημεία επαφής. Η Κυριακή είναι μια πάρα πολύ καλή ημέρα για σας. Η Σελήνη περνά στην Παρθένο και σας φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορείτε να χαρείτε, να διασκεδάσετε και γενικότερα να οργανώσετε την πορεία της ζωής σας. Άλλωστε και ο Ήλιος από την Δευτέρα περνά στο Υδροχόο, απ' όπου μαζί με τον Ερμή θα σας θυμίσουν τις επαγγελματικές και κοινωνικές σας υποχρεώσεις.

Δίδυμοι
Για σας τους Διδύμους, η Σελήνη στο Λέοντα για την Παρασκευή και το Σάββατο, είναι ιδανική για να μετακινηθείτε, αλλά και για να ξοδέψετε χρήματα. Το Σάββατο θα πρέπει να προσέχετε λίγο την υγεία σας αλλά και τις συζητήσεις που μπορεί να κάνετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Η Κυριακή σας καλεί να ασχοληθείτε με το σπίτι, την οικογένειά σας και με την ακίνητη περιουσία σας ή να αρχίσετε να προετοιμάζεστε για την Δευτέρα. Αυτόν τον καιρό είστε πάρα πολύ δραστήριοι. Φίλοι μπορεί να είναι κοντά σας, άλλοτε να είστε καλά μαζί τους, άλλοτε να ενοχλείστε. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με την συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να σας απασχολούν άμεσα και πολλές φορές να μετανιώνετε, ή να επικρίνετε τον εαυτό σας για κάποια συμπεριφορά ή τέλος πάντων να αναθεωρείτε τις απόψεις σας.

Καρκίνος
Αυτό το Σαββατοκύριακο λέει πολλά για σας τους Καρκίνους. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να φέρνει απρόβλεπτες ιδέες πάνω σε θέματα που έχουν σχέση με οικονομικά, κληρονομικά, φορολογικά, τα οποία μπορείτε να ρυθμίσετε. Από αυτή την όψη επηρεάζεστε ιδιαίτερα εσείς που είστε γεννημένοι στο τέλος Ιουνίου, και μάλιστα εκτός από τις λύσεις που θα βρεθούν σε οικονομικές υποθέσεις, θα βρεθούν λύσεις και σε επαγγελματικά θέματα, τα οποία σας απασχολούν. Η Σελήνη, που βρίσκεται στο Λέοντα, μιλάει για τα οικονομικά. Δηλαδή το Σάββατο ο νους σας θα είναι εστιασμένος σε κάποια οικονομικά ζητήματα. Ίσως, ωστόσο, κάνετε και κάποιες επιλογές, οι οποίες δεν είναι ιδιαίτερα καλές.Την Κυριακή είναι κατάλληλη μέρα, για να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι σχέσεις σας φαίνεται ότι σας προβληματίζουν ιδιαίτερα αυτή την περίοδο. Πολλές φορές αναθεωρείτε τις απόψεις που έχετε για τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Καλό είναι να προσέχετε και να αποφύγετε τις εντάσεις, οι οποίες μάλιστα θα είναι διαρκείας ,ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 10-11 Ιουλίου. Σε ένα θέμα, το οποίο έχει σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, φαίνεται ότι δεν έχετε φτάσει ακόμα σε μια σωστή λύση και μπορεί να σας απασχολεί για αρκετό καιρό ακόμα. Προσπαθήστε να κάνετε έναν απολογισμό και μια αυτοκριτική όσον αφορά τον τρόπο συμπεριφοράς σας. Την Κυριακή είναι κατάλληλη μέρα για να δείτε φίλους. Ωστόσο, προσέχετε γύρω στο μεσημέρι, γιατί είναι πιθανό να κάνετε κάποιες λαθεμένες επιλογές. Θα πρέπει επίσης να προσέχετε και τα οικονομικά σας. Μην αναμείξετε φίλους και συγγενείς με τον τομέα των οικονομικών σας, γιατί αυτό ενδεχομένως να σας μπερδέψει. Γενικότερα, το Σάββατο ίσως σας δημιουργήσει πρόβλημα ένα θέμα που έχει σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, αν είναι αναμεμειγμένα και τα οικονομικά σας σε αυτό. Φροντίστε να χαρείτε αυτό το Σαββατοκύριακο. Είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα, παρά το γεγονός ότι ο Άρης εξακολουθεί να σας δημιουργεί οικογενειακά θέματα ή θέματα ακίνητης περιουσίας.

Λέων
Για σας τους Λέοντες μπορώ να πω ότι αυτό το Σαββατοκύριακο είναι δικό σας. Η Σελήνη είναι στο δικό σας ζώδιο από την Παρασκευή και σας φέρνει νέες ιδέες, νέα σχέδια. Αν είστε γεννημένοι προς το τέλος Ιούλιο, αποκλείεται να μην έχετε ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα και ευχάριστα γεγονότα που αφορούν αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Για πολλούς από εσάς έχουν σχέση με το εξωτερικό, ενώ είναι πιθανό ο σύντροφος σας ή οι συνεργάτες σας να σας προτείνουν κάτι το οποίο θα είναι πάρα πολύ σημαντικό για σας. Η Σελήνη εξακολουθεί να είναι στο ζώδιο σας και ασχολείστε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Όμως εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 15 Αυγούστου και έχετε ήδη θέματα που έχουν σχέση με την οικογένειά σας πρέπει να ξέρετε ότι μπορεί να επανέλθουν στο προσκήνιο. Την Κυριακή θα κάνετε έναν απολογισμό σε οικονομικό επίπεδο, ενώ εξακολουθείτε να έχετε ατελείωτα πήγαινε –έλα, συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές, οι οποίες είναι σημαντικές. Να θυμάστε ότι τη Δευτέρα νωρίς το πρωί, ο Ήλιος, κυβερνήτης σας περνάει στον Υδροχόο, απ' όπου θα σας χαρίζει μια πιο χαρούμενη νότα. Πέρα από την εργασία σας και πολλά άλλα θέματα που σας απασχολούν, θα δείτε να προκύπτουν και θέματα με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, αλλά πάνω από όλα θα έχετε μια άλλη διάθεση. Στο χώρο της δουλειάς σας κάνετε αναθεωρήσεις, ενώ οι παλιές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο. Μπορεί να υπάρξουν και κάποιες παρεξηγήσεις, μάλιστα, ιδιαίτερα την Κυριακή. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας και μην τρέχετε όταν οδηγείτε.

Παρθένος
Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου το Σαββατοκύριακο αυτό μπορεί να είναι ιδανικό, για να βρείτε νέες μεθόδους στο χώρο της δουλειάς σας, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές και οι οποίες θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε μοναδικές αλλαγές. Ίσως να θέλετε να μείνετε για λίγο μόνοι, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο αυτό. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και αποφύγετε έξοδα τα οποία ίσως να σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Η Αφροδίτη επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι 10-12 Σεπτεμβρίου. Με την ανάδρομη πορεία της δείχνει ότι ίσως βλέπετε παλιές συναισθηματικές ιστορίες ή σκέφτεστε και αναθεωρείτε τις απόψεις σας για τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Ένα οικονομικό θέμα εξακολουθεί να σας απασχολεί, ενώ οτιδήποτε έχει σχέση με την οικογένεια, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Να ξέρετε ότι φίλοι μπορεί να γυρίσουν από τα παλιά ή να σας βοηθήσουν, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 5 Σεπτεμβρίου. Η βοήθεια που θα λάβετε μπορεί να αφορά είτε ένα οικογενειακό θέμα είτε ένα θέμα ακίνητης περιουσίας γενικότερα. Φροντίστε πρόσωπα του περιβάλλοντος σας ή της οικογένειάς σας που σας έχουν ανάγκη.

Ζυγός
Για σας τους Ζυγούς είναι ιδιαίτερα καλή η μέρα αυτό το Σαββατοκύριακο. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό είναι ιδανικό για σας που έχετε σκοπό να κάνετε κάποιες αλλαγές, αν είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Οκτωβρίου. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τα παιδιά ενδεχομένως να σας χαροποιήσουν ή να σας δείξουν νέους δρόμους για κάποια πράγματα που θέλετε να κάνετε. Βέβαια, πάντοτε λέω σε σας τους Ζυγούς ότι πρέπει να προσέχετε τις υπερβολές που μπορεί να κάνετε αυτή την περίοδο, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 5-7 Οκτωβρίου. Ο Δίας, πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, επηρεάζει τον επαγγελματικό σας χώρο, όμως προσέχετε μήπως η υπερβολή σάς ζημιώσει. Ο Άρης στο ζώδιό σας εξακολουθεί να σας κάνει δυνατούς και αισιόδοξους. Όμως, αν είστε γεννημένοι 10-12 Οκτωβρίου, φροντίστε να προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Όσον αφορά ένα οικογενειακό θέμα, το οποίο μπορεί να έχει σχέση και με τα οικονομικά σας, ή ένα θέμα ακίνητης περιουσίας που έχει σχέση με τα οικονομικά σας, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι δεν έχει πάρει μια οριστική τροπή ακόμα, αφού η ανάδρομη Αφροδίτη δημιουργεί εμπλοκές θέματα της οικογενειακής ζωής και της ακίνητης περιουσίας σας. Η νέα θέση του Ήλιου από τη Δευτέρα το πρωί στον Υδροχόο θα σας κάνει πιο χαρούμενους, πιο αισιόδοξους και θα σας φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Σκορπιός
Για σας τους Σκορπιούς αυτό το Σαββατοκύριακο είναι πάρα πολύ σημαντικό . Η κοινωνική ή η επαγγελματική σας ζωή θα είναι πολύ σημαντική την Παρασκευή και το Σάββατο. Η Σελήνη από το Λέοντα θα φέρει κάποιες απρόσμενες αλλαγές για σας που είστε γεννημένοι τον Οκτώβριο. Η νέα θέση του Ερμή στον Υδροχόο σας φέρνει αντιμέτωπους με οικογενειακά θέματα ή με θέματα των παιδιών, ειδικά αν είστε γεννημένοι στις αρχές Νοεμβρίου. Ίσως θα πρέπει να συμπαρασταθείτε σε μέλη της οικογένειάς σας ή να σκεφτείτε τον τρόπο που αυτά λειτουργούν. Και το Σάββατο είναι μια μέρα κατά την οποία σας φορτίζει η κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 14 Νοεμβρίου το Σάββατο ίσως αρχίσει μια δύσκολη περίοδος για ένα επαγγελματικό ή κοινωνικό θέμα που θα σας απασχολήσει. Γενικότερα, πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να σας απασχολήσουν, ενώ την Κυριακή φίλοι μπορεί να είναι πολύ κοντά σας αλλά να εναποθέτουν σε σας και τα προβλήματά τους. Η παρουσία του Ήλιου στον Υδροχόο από τη Δευτέρα το πρωί, θα φέρει και πάλι στο προσκήνιο την οικογενειακή σας ζωή ή την ακίνητη περιουσία σας.

Τοξότης
Για σας τους Τοξότες η Παρασκευή και το Σάββατο είναι ένα πολύ καλό διήμερο, κατά το οποίο η Σελήνη από το Λέοντα σας ανοίγει νέους δρόμους, σας κάνει πιο χαρούμενους, πιο αισιόδοξους. Ίσως, μάλιστα, σας βγάζει λίγο από μια χειμερία νάρκη, θα έλεγα, στην οποία έχετε πέσει αυτόν τον καιρό. Έτσι, θα προγραμματίσετε ταξίδια ή θα κάνετε κάποια άλλα σχέδια. Άλλωστε, η νέα θέση του Ήλιου, από τη Δευτέρα το πρωί, στον Υδροχόο θα σας κάνει να αποφασίσετε να δείτε φίλους, να κάνετε διαδρομές και γενικά να αλλάξετε την ψυχολογία σας. Το θεαματικό εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό την Παρασκευή δίνει φτερά σε σας που είστε γεννημένοι τέλος Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου. Θα έχετε απρόσμενες συναντήσεις, απρόσμενες επαφές, οι οποίες είναι πολύ πολύ σημαντικές. Θυμηθείτε ότι το Σάββατο μπορεί να υπάρχει ένα μικρό εμπόδιο, ενώ η Κυριακή είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή ή γενικότερα να δείτε φίλους . Πάντως κάτι αλλάζει στην ζωή σας και στην ψυχολογία σας, αλλά και στα γεγονότα τα οποία ακολουθούν. Τώρα θα είστε πιο χαρούμενοι, πιο αισιόδοξοι και πιο κοντά σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Αν ασχολείστε με πνευματικές εργασίες είναι ιδανική περίοδος για να γράψετε, ενώ γενικότερα μπορείτε να ασχοληθείτε και με το εμπόριο.
Αιγόκερως
Για σας τους Αιγόκερους αυτό είναι ένα ιδανικό Σαββατοκύριακο, για να τακτοποιήσετε θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά, φορολογικά και κληρονομικά σας. Η Σελήνη στο Λέοντα σας δίνει ευκαιρίες να αλλάξετε τα δεδομένα της ζωής σας. Ούτως ή άλλως τα οικονομικά σας αλλάζουν. Το θεαματικό εξάγωνο του Ουρανού με τον Ερμή σάς φέρνει νέες ιδέες, οι οποίες θα είναι σημαντικές και οι οποίες θα σας οδηγήσουν σε λύσεις όσον αφορά τα οικονομικά σας, πολύ περισσότερο μάλιστα εάν υπάρχουν οικονομικά που έχουν σχέση με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας, τα οποία φαίνεται ότι επιλύονται. Εξάλλου και η νέα θέση του Ήλιου, από τη Δευτέρα το πρωί στον Υδροχόο, δείχνει ότι τα οικονομικά σας δείχνουν να βελτιώνονται. Την Κυριακή η θέση της Σελήνης στην Παρθένο σάς φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα, τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να είναι ανάδρομη στο ζώδιο σας, δημιουργώντας ευχάριστες επαφές, οι οποίες είναι σημαντικές. Ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 6-8 Ιανουαρίου, έχετε συναντήσεις, επαφές με πρόσωπα που μπορεί να είχατε να δείτε καιρό, ενώ είναι πολύ πιθανό να αναθεωρείτε τις απόψεις σας για τις σχέσεις σας. Δυνατοί φίλοι σάς βοηθούν, αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας.

Υδροχόος
Για σας τους Υδροχόους το κλίμα έχει ήδη αλλάξει και θα αλλάξει κι άλλο από αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Ερμής στο ζώδιό σας φέρνει καινούργιες ιδέες, καινούργια δεδομένα για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 28-30 Ιανουαρίου. Αποκλείεται να μην δείτε φίλους, να μην έχετε μηνύματα, να μην αλλάξει η γνώμη σας, ακολουθώντας προοδευτικές ιδέες. Ούτως ή άλλως προοδευτικό ζώδιο είστε εσείς. Μην ξεχνάτε, ότι από τη Δευτέρα το πρωί, που αρχίζει ο μήνας των γενεθλίων σας, θα αισθάνεστε πολύ πιο δυνατοί, πολύ πιο ανανεωμένοι, και όχι κλεισμένοι στον εαυτό σας όπως ήσασταν μέχρι τώρα. Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας την Παρασκευή και το Σάββατο σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, αν και δεν θα λείπουν και κάποιες διαφωνίες. Την Παρασκευή και το Σάββατο είναι σαν να έχετε μια προσωπική Πανσέληνο, γεγονός που μπορεί να σας φορτίσει. Αν, μάλιστα, είστε γεννημένοι γύρω στις 11 Φεβρουαρίου, το Σάββατο δεν είναι η καταλληλότερη μέρα για να κάνετε συζητήσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, όσον αφορά ένα επαγγελματικό θέμα. Την Κυριακή θα βάλετε σε μια τάξη και τα οικονομικά σας γενικότερα. Η δράση δεν σας λείπει, ο Άρης σας δίνει δύναμη και κουράγιο, ειδικά αν είστε γεννημένοι 7-8 Φεβρουαρίου. Πολλοί από εσάς μπορεί να προγραμματίσετε ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό, ενώ, αν ασχολείστε με πνευματικές εργασίες, μπορεί να είστε αρκετά επικριτικοί.

Ιχθείς
Παρά το γεγονός ότι είναι Σαββατοκύριακο, η δική σας η σκέψη, Ιχθύες μου, μπορεί να είναι αφιερωμένη στη δουλειά ή ακόμα και στην υγεία σας. Στο χώρο της δουλειάς σας μπορεί να έχετε νέες ιδέες, οι οποίες είναι σημαντικές, ενώ, αν έχετε θέματα υγείας, είναι πιθανό να αλλάξετε την αγωγή που ακολουθείτε. Το Σάββατο μπορεί να είστε αρκετά πιεσμένοι, ενώ αυτή είναι ουσιαστικά μια καλή περίοδος για σας, καλή περίοδος για να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Πολλοί θα δείτε φίλους από τα παλιά. Ειδικά αν είστε γεννημένοι 8-10 Μαρτίου το Σάββατο είναι μια ιδανική μέρα για να δείτε φίλους από τα παλιά ή να αναθεωρήσετε ιδέες που έχετε για αγαπημένα σας πρόσωπα. Την Κυριακή η Σελήνη περνά στην Παρθένο, απέναντι από το ζώδιο σας, και θα σας φέρει κοντά με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ωστόσο κάποιες διαφωνίες ή κάποια λάθη δεν θα πάψουν να υπάρχουν. Να έχετε όμως κατά νου ότι η νέα θέση του Ήλιου από τη Δευτέρα το πρωί στον Υδροχόο πρόκειται να δημιουργήσει αρκετό παρασκήνιο και να σας προκαλέσει αρκετό άγχος για την δουλειά ή ακόμα και την υγεία σας.

astrologos.gr





Σχόλια