Καιρός



Αυξημένες κατά περιόδους νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά και τα Δωδεκάνησα, περιμένουμε σήμερα Τρίτη. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.


Θερμοκρασίες

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Άνεμοι στα πελάγη

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά στο Κρητικό και το Βόρειο Αιγαίο μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί με ενίσχυση σε σχεδόν θυελλώδεις από τις βραδινές ώρες.

Αττική

Συννεφιά κατά περιόδους πιο πυκνή με πιθανότητα τοπικών βροχών και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στον Νότιο Ευβοϊκό βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.

Θεσσαλονίκη

Αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.



meteo.gr



Σχόλια