Ζώδια 25 Ιανουαρίου



Κριός
Αφήστε την ευαισθησία να οδηγήσει τις πράξεις σας σήμερα. Όμως μπορείτε να ξεπεράσετε σχεδόν οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο σας τώρα αν επιβραδύνετε και κινηθείτε με ένα σταθερό ρυθμό αντιμετωπίζοντας την αντίσταση τη στιγμή που βγαίνει στην επιφάνεια. Μην φοβηθείτε να αναθεωρήσετε την στρατηγική σας προτού βάλετε δύναμη για να ξεπεράσετε ένα τεράστιο εμπόδιο. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά μονοπάτια για την επιτυχία.

Ταύρος
Η κοινή σας λογική σας λέει να σκεφτείτε δύο φορές προτού μιλήσετε, αλλά η εσωτερική σας φωνή δεν θα είναι αρκετά δυνατή. Ίσως νιώσετε πως είστε έτοιμοι να βιώσετε κάτι τεράστιο, με αποτέλεσμα να μπείτε στον πειρασμό να εξωτερικεύσετε τα προβλήματα σας. Είναι καλύτερο να σκεφτείτε το μήνυμά σας άλλη μία φορά προτού πείτε το οτιδήποτε. Είναι καλύτερο να τα κάνετε όλα σωστά από την πρώτη φορά. Θυμηθείτε, δεν έχει να κάνει με τη πρωτιά. Κάντε την μελέτη σας και προετοιμαστείτε. Η ακρίβεια είναι το ίδιο σημαντική με την αποφασιστικότητα.

Δίδυμοι
Σήμερα θα νιώθετε πως οι ιδέες σας δεν ελκύουν κανέναν. Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, χτυπάει πάνω στον Κρόνο σήμερα, αλλάζοντας τα σχέδιά σας. Δυστυχώς, η πραγματικότητα προσπαθεί να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα. Αν δεν πάρετε αυτό το μάθημα, η αντίσταση θα είναι πιο δυνατή αν χρειαστεί να την αντιμετωπίσετε κάποια άλλη στιγμή. Δώστε προσοχή στα σημάδια για να χειριστείτε αυτή τη κρίση και να συνεχίσετε.

Καρκίνος
Οι αντιδράσεις σας θα είναι υπερβολικές σήμερα, αλλά δεν πρόκειται να κερδίσετε κάτι αν αποσυρθείτε στο πρώτο σημάδι του διαπληκτισμού. Ωστόσο, το πραγματικό δίλημμα είναι πως δεν θα κερδίσετε πόντους αν αντιμετωπίσετε ευθέως το ζήτημα. Μην σπαταλήσετε ενέργεια προσπαθώντας να δώσετε μία μάχη που δεν μπορείτε να κερδίσετε. Η πιο λογική στρατηγική βασίζεται στην επιμονή χωρίς επιθετικότητα. Βασιστείτε στη συμπόνια και τα υπόλοιπα θα πάρουν το δρόμο τους.

Λέων
Ίσως βρεθείτε μπροστά από τους υπόλοιπους τώρα, και κάποιος θα προσπαθήσει να σας επιβραδύνει για να επιστρέψετε στην ομάδα. Δεν έχει σημασία πόσο ιδεαλιστικές είναι οι προθέσεις σας σήμερα. Πατήστε μόνοι σας το φρένο για να μην χρειαστεί να το κάνει κάποιος άλλος για εσάς. Ο περιορισμός και λίγη ταπεινότητα θα σώσουν τη μέρα.

Παρθένος
Μία πλημμύρα ιδεών θα σας κατακλύσει σήμερα και δεν θα είστε σίγουροι πώς να μετατρέψετε τις καλύτερες από αυτές σε απτά όνειρα. Μην πιέσετε τις καταστάσεις αν αντιμετωπίσετε αντίσταση. Το να θέσετε μία συγκεκριμένη πορεία δεν είναι σωστή επιλογή. Αντί για αυτό, ακολουθήστε τη πορεία των πραγμάτων και περιμένετε να κατασταλάξει η ενέργεια προτού κάνετε μακροχρόνια σχέδια.

Ζυγός
Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε το πρόγραμμά σας παρά τη κρίση σας, αλλά η έλλειψη ευελιξίας απλά θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα. Είναι απογοητευτικό όταν οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν τα κίνητρά σας. Από την άλλη μεριά, το σχέδιό σας ίσως να μην είναι τόσο καλό όσο νομίζετε. Όπως και να έχει, μία αντικειμενική προσέγγιση θα σας δώσει το χρόνο που χρειάζεστε για να εντοπίσετε μία πιο επιτυχημένη στρατηγική.

Σκορπιός
Το άγχος που βιώνετε πηγάζει από την αντίδρασή σας σε πρόσφατα γεγονότα. Αν εκμεταλλευτήκατε μία έξυπνη ευκαιρία, ίσως να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα τώρα. Όμως θα περάσετε δύσκολες καταστάσεις αν η απόφασή σας ήταν κακή. Ευτυχώς, αν αφήσετε τις παλιές προσδοκίες στην άκρη, η ζωή θα γίνει πιο εύκολη. Εκμεταλλευτείτε τα μαθήματα που σας δίνονται τώρα και προχωρήστε.

Τοξότης
Αν και ένα περίπλοκο γεγονός απαιτεί τη προσοχή σας σήμερα, και πάλι θα διασκεδάσετε περισσότερο από όσο νομίζετε. Στην πραγματικότητα, ίσως σας παρουσιαστεί μία δύσκολη κατάσταση που θα μετατραπεί σε υπέροχη ευκαιρία. Ωστόσο, πρέπει πρώτα να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας για να μετατρέψετε ως δια μαγείας μία δύσκολη κατάσταση σε χρυσό. Για να γίνετε υπέρ ήρωες χρειάζεται δουλειά πρώτα.

Αιγόκερως
Οι ανταμοιβές θα σας περιμένουν στην επόμενη γωνία αν διαχειριστείτε με επιτυχία όλες τις λεπτομέρειες και τηρήσετε το δικό σας τμήμα της συμφωνίας. Όπως και να έχει, οι δυσκολίες θα χρειαστούν άλλη μία ή δύο μέρες για να εξαφανιστούν, και εσείς να αποκτήσετε απόλυτη διαύγεια για αυτά που συμβαίνουν. Εντωμεταξύ, μην μείνετε πίσω στη δουλειά σας. Η προσπάθεια που θα καταβάλλετε τις επόμενες μέρες είναι που θα κάνει τη διαφορά.

Υδροχόος
Είναι δύσκολο να κρατήσετε τις σκέψεις σας σε σειρά, ακόμα και αν ξέρετε τι πρέπει να σκεφτείτε. Η έλλειψη συγκέντρωσης θα δημιουργήσει προβλήματα και οι ανεξέλεγκτες καταστάσεις θα δοκιμάσουν το πνεύμα σας. Αν και δεν θα διασκεδάσετε πολύ σήμερα, θα νιώσετε απίστευτη ικανοποίηση αργότερα. Αν εστιάσετε τη προσοχή σας στις δουλειές σας και επικεντρωθείτε στο παρόν τα πράγματα θα πάνε καλά. Η τήρηση του προγράμματος είναι το μονοπάτι για την επιτυχία.

Ιχθύες
Αν τα συναισθήματα σας έχουν γίνει υπερβολές, σήμερα κάποιος θα σας επαναφέρει στην πραγματικότητα αναπάντεχα. Όμως, αντί να απορρίψετε άμεσα την κριτική των άλλων, εκμεταλλευτείτε τη για να μάθετε κάτι που θα σας βοηθήσει να φτάσετε τους στόχους σας. Φυσικά, δεν είναι κακό να υπάρχει λίγη φαντασία, αλλά θα πρέπει ταυτόχρονα να υπάρχει μία άγκυρα για να σταθεροποιεί τη ζωή σας. Έτσι οι συμβουλές που λαμβάνετε –απομονωμένες ή όχι –μπορούν να βοηθήσουν.


astrologio.gr


Σχόλια