Ζώδια 20 Ιανουαρίου



Κριός
Αυτές τις μέρες θα μάθετε πολλά για τους γύρω σας, καθώς η προσοχή σας θα εστιάσει πάνω τους. Θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους φίλους σας, αλλά δεν μπορείτε απλά να αγνοήσετε την δουλειά σας. Προσέξτε τα σχέδια που κάνετε έτσι ώστε να μην υπέρ φορτώσετε το πρόγραμμά σας. Θα είστε περισσότερο παραγωγικοί μακροπρόθεσμα αν μπορέσετε να χωρέσετε κάποιες κοινωνικές δραστηριότητες στη μέρα σας.

Ταύρος
Το γεγονός πως εξελίσσεστε δεν σημαίνει πως είστε λιγότερο πρακτικοί. Στην πραγματικότητα, το να παραμείνετε αληθινοί στις θεμελιώδεις ευαισθησίες σας είναι κομμάτι της στρατηγικής σας. Μπορείτε να έχετε και τη πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Με άλλα λόγια, κοιτάξτε όλες τις συναρπαστικές πιθανότητες, αλλά φτιάξτε οτιδήποτε έχει χαλάσει.

Δίδυμοι
Ίσως να μην ξέρετε τι να κάνετε με τα μηνύματα που σας στέλνει το σύμπαν, αλλά η αίσθηση πως κάτι σημαντικό πρόκειται να συμβεί θα είναι έντονη. Θα υπάρξουν κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, πιστεύοντας πως όλοι είναι φίλοι σας. Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα ίσως κάνετε πίσω, συνειδητοποιώντας πως πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί με όσα λέτε και ποιους εμπιστεύεστε. Η πιο έξυπνη στρατηγική είναι να περιμένετε για να δείτε πρώτα.

Καρκίνος
Αυτή είναι μία περίεργη περίοδος του χρόνου για εσάς, καθώς θέλετε απλά να μπείτε σε μία σπηλιά και να πέσετε σε χειμερία νάρκη. Όμως, κάποιες πληροφορίες θα αναζωογονήσουν τη ψυχή σας και τις σκέψεις σας –ακόμα και αν δυσκολευτείτε. Μην ανησυχήσετε υπερβολικά αν κρύβεστε μέσα στο καβούκι σας. Απλά χρησιμοποιήστε σωστά αυτό το χρόνο για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να προσέξετε τις λεπτομέρειες για την επόμενή σας περιπέτεια.

Λέων
Έχετε αντιμετωπίσει κάποια μεγάλα θέματα πρόσφατα, και θα πρέπει να νιώθετε περήφανοι για τη πρόοδό σας. Αν και το στρες δεν έχει εξαφανιστεί, η ενέργεια θα αρχίσει να κατασταλάζει σήμερα. Όμως δεν έχετε γλιτώσει ακόμα, διότι οι δυναμικές των σχέσεων θα ενταθούν τις επόμενες εβδομάδες. Αυτή η έξτρα σπίθα ηλεκτρισμού θα εφαρμοστεί σε όλες τις αλληλεπιδράσεις σας, και όχι μόνο στις ρομαντικές. Απλά να θυμάστε πως τα πάθη σας είναι υπερβολικά δυνατά. Σκεφτείτε το δύο φορές προτού προβείτε σε πράξεις. Θα κάνετε καλύτερες επιλογές αν δεν βιαστείτε.

Παρθένος
Είναι σαν να πήρατε προσωρινή άδεια από το σύμπαν, να γίνετε ακόμα περισσότερο περίεργοι από ότι συνήθως –δεν γνωρίζουν όλοι απαραίτητα την εκκεντρικότητά σας. Η φαντασία σας οργιάζει και επιτέλους θα νιώσετε ελεύθεροι να δείξετε αυτά που βρίσκονται στη καρδιά σας. Ακόμα και αν επιλέξετε να μην μοιραστείτε τα ΓΕΝΕΘΛΙΑ σας, θα είναι ορατά έτσι και αλλιώς, για αυτό δεν υπάρχει λόγος να τα κρύψετε. Μερικές φορές, ένα ρίσκο είναι ο καλύτερος τρόπος να πλησιάσετε αυτόν που αγαπάτε.

Ζυγός
Μπαίνετε σε μία παραγωγική περίοδο του χρόνου, καθώς ο Ήλιος πέρασε στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτή η ηλιακή κίνηση, εμπνέει δημιουργικότητα, ενθαρρύνει την αυθόρμητη συμπεριφορά και κάνει την συμπεριφορά σας πιο ανέμελη. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Να θυμάστε πως θα χρειαστούν μερικές μέρες για να νιώσετε αυτή την εκφραστική φάση. Εντωμεταξύ, υιοθετήσετε μία υγιή ισορροπία ανάμεσα στην εργασία και στην διασκέδαση.

Σκορπιός
Σήμερα ίσως ξεκινήσετε τη μέρα σας νιώθοντας στα άκρα, σαν να μην υπάρχουν λύσεις για τα που σας απασχολούν. Ωστόσο, τα πράγματα αλλάζουν, και μέχρι τα μέσα της ημέρας τα διλήμματα θα έχουν κατασταλάξει αρκετά για να τα διαχειριστείτε. Να θυμάστε πως τα πράγματα είναι περισσότερο περίπλοκα, διότι αυτά που νιώθετε δεν ταιριάζουν με αυτά που δείχνετε στους άλλους. Όπως και να έχει, ήρθε η δική σας στιγμή αν ωριμάσετε με τρόπους που δεν έχετε φανταστεί, αρκεί να κρατήσετε ανοιχτή τη καρδιά σας.

Τοξότης
Τώρα τελευταία βαδίζετε πάνω σε αρκετά μεγάλα συναισθηματικά κύματα, και παρά το γεγονός πως το ευχαριστηθήκατε, πλέον έχετε εξαντληθεί. Τώρα, ξεκινά μία περίοδος επικοινωνίας, η οποία θα επικεντρώσει την ενέργειά της στις πνευματικές πτυχές. Μπορεί να ασχοληθείτε με το διαδίκτυο περισσότερο από ότι συνήθως, εξαιτίας της δουλειάς σας στην κοινωνία. Ακόμα και αν είστε πολυάσχολοι, μην χάσετε από τα μάτια σας τους προσωπικούς σας στόχους.

Αιγόκερως
Σήμερα θα νιώσετε πως δεν είστε πια το επίκεντρο της προσοχής, πράγμα που δεν σας ενοχλεί καθόλου. Επιτέλους μπορείτε να επιστρέψετε στις πραγματικές σας δουλειές, αντί να πρέπει να διασκεδάζετε τα πλήθη. Υιοθετήσετε έναν παραγωγικό ρυθμό έτσι ώστε να τακτοποιήσετε άμεσα τις υποχρεώσεις σας. Πολύ σύντομα θα νιώσετε όμορφα για τα επιτεύγματά σας μόλις επιστρέψετε στη ζώνη ασφαλείας σας.

Υδροχόος
Ο Ήλιος βρίσκεται ξανά στο ζωδιο σας, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα του αστρολογικού σας γενέθλιου μήνα. Ανεξάρτητα από το πότε έχετε ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, χρησιμοποιήστε τις επόμενες εβδομάδες για να ονειρευτείτε το χρόνο που έρχεται. Ανάψτε κεριά, οραματιστείτε το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ και ύστερα σβήστε τα και κάντε μία ευχή. Μπορείτε να κάνετε αυτή τη μικρή τελετή όποτε θέλετε. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα από τη ΓΕΝΕΘΛΙΑ που κατέχετε.

Ιχθύες
Ήρθε η ώρα να τακτοποιήσετε οτιδήποτε έχετε αφήσει στη μέση –και είναι πολύ περισσότερα από όσα νομίζουν οι άλλοι. Στην πραγματικότητα ίσως πετύχετε αρκετά αν υπάρχει αβεβαιότητα ορίων. Ωστόσο, η ευκαιρία για θετική αλλαγή έρχεται, και μπορείτε να την αποδεχτείτε μόνο αν δεν σας κρατούν πίσω μικρά πράγματα που θέλατε να κάνετε αλλά δεν τα έχετε ολοκληρώσει ακόμα. Μην περιμένετε κάποια άλλη στιγμή. Λάβετε δράση και κάντε χώρο για το μέλλον σας.


astrologio.gr

Σχόλια