Τα τελευταία λεπτά του Paul Walker - Video



Σε βίντεο καταγράφηκαν τα τελευταία λεπτά ζωής του Paul Walker που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.
Στο βίντεο που τραβήχτηκε σε φιλανθρωπική εκδήλωση για τη στήριξη των παιδιών στις Φιλιππίνες που χτυπήθηκαν ανελέητα από τον τυφώνα, στην οποία είχε σπεύσει να βοηθήσει με το δικό του τρόπο ο διάσημος ηθοποιός, ο ίδιος απαθανατίζεται μαζί με το πανάκριβο αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρήκε φριχτό θάνατο. 


Η κοινή γνώμη είναι συγκλονισμένη απο τον θάνατο του ηθοποιού Πολ Γουόκερ, ο οποίος είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό από τη σειρά ταινιών Fast and Furious. Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, ο 40χρονος σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητο εξερράγη μετά από τροχαίο στην Σάντα Κλάριτα της Καλιφόρνια το απόγευμα του Σαββάτου.
Ο ηθοποιός επέβαινε σε μια Porsche μαζί με τον 38χρονο Ρότζερ Ρόντας, οδηγό αγώνων της Pirelli, όταν ο τελευταίος έχασε τον έλεγχο και το όχημα προσέκρουσε σε ένα δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ οι δύο άνδρες δεν πρόλαβαν να απεγκλωβιστούν.
Ο ηθοποιός βρισκόταν στην Σάντα Κλάριτα για μια φιλανθρωπική έκθεση αυτοκινήτων για την υποστήριξη των θυμάτων του τυφώνα στις Φιλιππίνες. Στα πλαίσια της έκθεσης, αυτός και ο Ρόντας δοκίμαζαν την Porsche GT, με την οποία συνέβη το μοιραίο.


 

Σχόλια