Πάτρα: Δεν είχαμε καμία σχέση με τον δολοφόνο της Ναταλίας


Τη Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο 33χρονος Αλβανός, δράστης της άγριας δολοφονίας της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά, στην Πάτρα.
Όπως αναφέρει το Έθνος, ο ισχυρισμός του Αλβανού ότι διατηρούσε δεσμό με το θύμα εξασθενεί, αφού και ο σύντροφος της 43χρονης και γνωστός δημοσιογράφος της Πάτρας Ανδρέας Βρης σε δηλώσεις του στο Star ανέφερε ότι ο δράστης είχε απλά δουλέψει πριν από δύο χρόνια στο μαγαζί που διατηρούσε με το θύμα.

«Όλη αυτή η ιστορία περί Αλβανού που γνωρίζαμε και ζούσε μαζί μας δεν ισχύει. Πιθανότητα να έγινε σύγχυση με έναν φίλο μας Αλβανό, ο οποίος όντως είναι πολύ κοντινός μας άνθρωπος και αγαπημένος. Δεν είχαμε καμία σχέση με αυτό τον άνθρωπο, καμία» λέει ο Ανδρέας Βρης.

Σύμφωνα με τον σύντροφο του θύματος, ο δράστης σκότωσε την άτυχη γυναίκα χωρίς να προηγηθεί κάποια φιλονικία. «Μπήκε από την πίσω πόρτα και τη χτύπησε, δεν υπήρχε ούτε συζήτηση, ούτε διαφωνία, ούτε τίποτα και μάλλον πρόκειται περί ψυχοπαθούς. Περιμένω και εγώ να μου πει η αστυνομία τι έγινε. Δεν άκουσε κανείς κάτι», λέει ο κ. Βρης.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο της ψυχοπαθητικής συμπεριφοράς του δράστη.

Εκτιμούν δηλαδή ότι ίσως ο 33χρονος Αλβανός «έπασχε» από κάποια εμμονή για την 43χρονη γυναίκα και επειδή εκείνη δεν ανταποκρίθηκε υπέστη αμόκ και της επιτέθηκε σε κατάσταση αλλοφροσύνης.

Ο δράστης κατάγεται από το χωριό Γκοστίν, κοντά στο Ελμπασάν όπου ζει και η γυναίκα του με τα παιδιά του. Τα τελευταία χρόνια πηγαινοερχόταν από την Αλβανία στην Ελλάδα.


Σχόλια