Βιβλίο: «Μια μέρα μόνο»


Η Γκέιλ Φόρμαν κυκλοφορεί το νέο της βιβλίο «Μία μέρα μόνο» που κυκλοφορεί από τη σειρά Πυξίδα των εκδόσεων Ψυχογιός. Πρόκειται για ένα ρομαντικό μυθιστόρημα για νεαρές αναγνώστριες.

Η πιο ρομαντική πόλη στον κόσμο, το Παρίσι, έχει τον πρώτο ρόλο. Τι θα έκανες αν ζούσες τον μεγαλύτερο έρωτά σου μέσα σε μία μόνο μέρα; Μέχρι που θα έφτανες για να τον ξαναβρείς;

Υπόθεση
Έφυγε για να βρει εκείνον και στον δρόμο βρήκε τον εαυτό της. Όταν η Άλισον, εξαιρετική μαθήτρια και ιδανική κόρη, συναντά για πρώτη φορά τον Βίλεμ, έναν γοητευτικό και μυστηριώδη Ολλανδό ηθοποιό, σε μια παράσταση της Δωδέκατης Νύχτας του Σαίξπηρ, μια σπίθα γεννιέται ανάμεσά τους. Και όταν η μοίρα τούς φέρνει μαζί για δεύτερη φορά, η Άλισον κάνει κάτι απίστευτο, σχεδόν αναρχικό για τα δικά της δεδομένα: αφήνει την κολλητή της και ακολουθεί τον Βίλεμ στο Παρίσι. Μόνο μια μέρα αρκεί για να μετατρέψει τη σπίθα σε φλόγα, μέχρι που η Άλισον θα ξυπνήσει μόνη για να ανακαλύψει ότι ο Βίλεμ έχει φύγει. 

Αυτή η μία και μοναδική μέρα θα τη σημαδέψει για πάντα, αφού θα αποτελέσει την αρχή μιας ολόκληρης χρονιάς κατά την οποία η Άλισον θα προσπαθήσει να ξεφύγει από μια ζωή με περιορισμούς, προκειμένου να ανακαλύψει τα πραγματικά της όνειρα και τις επιθυμίες, και ίσως, μια αληθινή αγάπη.


Σχόλια