Πάτρα: 34χρονος παρενοχλούσε σεξουαλικά 12χρονη μέσω Skype


34χρονος μέσω τηλεφωνικών και διαδικτυακών συνομιλιών, ζητούσε απο την ανήλικη να ενεργοποιήσει την κάμερα του Skype και να προβεί σε άσεμνες πράξεις, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε  στις Αρχές η μητέρα της 12χρονης.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, στο πλαίσιο βουλεύματος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών και σε συνεργασία με την εταιρεία παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, προέκυψε ότι κάτοχος του τηλεφωνικού αριθμού με τον οποίο επικοινωνούσε η ανήλικη, ήταν ο 34χρονος.

Κλιμάκιο της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πραγματοποίησε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι του στην Πάτρα.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι είναι ο κάτοχος του επίμαχου αριθμού κινητής τηλεφωνίας, καθώς και του λογαριασμού «skype» μέσω του οποίου συνομιλούσε με την ανήλικη.

Κατασχέθηκε ένας σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή, ο οποίος θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Σχόλια