Ρόδος: Ανεργος πατέρας «σήκωσε» 2.80 ευρώ για να πάρει γάλα στο παιδί του


Συγκλονίζει η περίπτωση του άνεργου πατέρα, ο οποίος για να καταφέρει να πάρει γάλα στο παιδί του, έκανε ανάληψη από τρια τραπεζικά βιβλιάρια το ποσό των 2.80 ευρώ.

Οπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Ροδιακή» ο νεαρός πατέρας, ο οποίος βρίσκεται σε τεράστιο οικονομικό αδιέξοδο, πήγε σε υποκατάστημα τράπεζας της Ρόδου κρατώντας τρία βιβλιάρια καταθέσεων.

Εκεί, περίμενε τουλάχιστον δύο ώρες, μέχρι να φύγει όλος ο κόσμος και στη συνέχεια ζήτησε από τον ταμία ενημέρωση και στη συνέχεια ανάληψη όλων των ποσών που υπήρχαν μέσα στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Ο ταμίας, πράγματι προχώρησε στην διαδικασία ενημέρωσης και με έκπληξη διαπίστωσε ότι συνολικά τα βιβλιάρια είχαν μέσα το ποσό των 2 ευρώ και 80 λεπτών! «Τα βιβλιάριά σας είναι άδεια» είπε ο ταμίας της τράπεζας θεωρώντας προφανώς ότι το ποσό αυτό ήταν μη «αναλήψιμο».

Ο νεαρός πατέρας, πλησίασε στο γκισέ και του είπε: «Γι' αυτό το ποσό έχω έρθει και περιμένω εδώ σήμερα. Με αυτό το ποσό, με 2,80 ευρώ, θα αγοράσω το γάλα για το παιδί μου» προχωρώντας έτσι στην ανάληψη του ποσού που είχε μέσα στο βιβλιάριό του!Πηγή: http://www.mothersblog.gr/Σχόλια