Ζώδια 14/11




ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Είστε πολύ δυναμικοί σε οτιδήποτε κάνετε. Είναι σαν να ξυπνάτε από ένα όνειρο. Μπορεί το κατεστημένο ή ακόμα και ένα πρόσωπο εξουσίας να γίνει το κόκκινο πανί για σας.
Έρωτας: Νιώθετε ότι θέλετε να έχετε τα ηνία αλλά από την άλλη έχετε απόλυτη ανάγκη την ελευθερία. Μπορεί να βαρεθήκατε να υποκύπτετε σε κανόνες και σε παιχνίδια που δεν είστε ο εαυτός σας. Κυρίως αν σχετίζεστε με Καρκίνο, Ζυγό ή Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Παρόλο τις αντιξοότητες που υπάρχουν και υποχωρείτε σε πολλά, τουλάχιστον για σήμερα θα αναζητήσετε την κόντρα και το διαφορετικό. Να θυμάστε ότι οι τολμηροί πάντα κερδίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχετε μια γενική τάση να αναποδογυρίσετε κάποια σταθερά δεδομένα και να κάνετε μια νέα αρχή. Ίσως να μην σας αρκούν απλά οι αποδείξεις από μια κατάσταση και να αναζητάτε τις αλήθειες που μέχρι τώρα μπορεί να σας έχουν διαφύγει.
Έρωτας: Είστε εσείς που θα δώσετε στον εαυτό σας το στήριγμα να κρατηθεί. Η επιστροφή ενός Κριού στη ζωή σας, κυρίως αν έχετε μαζί του οικογένεια, ίσως είναι αυτό που πρέπει να γίνει. Με κάποιο τρόπο κρίνεστε και περνάτε από εξετάσεις στον τομέα των σχέσεων.
Καριέρα & Οικονομικά: Η πρωτοβουλία που μπορεί να πάρετε για μια κατάσταση η οποία ίσως να μη σας καλύπτει τελικά είναι για το καλό σας. Σας δίνεται η ευκαιρία αλλά και το θάρρος να κόψετε το νήμα, πριν χάσετε και άλλο χρόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Εφαρμόζετε κάποια νέα συστήματα τα οποία με τον τρόπο τους σας βγάζουν από αδιέξοδα. Η ξαφνική γνώση δεν θα σας αφήσει να κάνετε λάθη. Μια ομάδα ατόμων που σχετίζονται με τις δικές σας ιδέες ίσως σας στηρίξουν στο να κάνετε κάτι καινούργιο.
Έρωτας: Προσπαθείτε να εξιχνιάσετε κάτι που δεν σας αρέσει στη σχέση. Και αυτό τελικά θα βοηθήσει να πιάσετε το λαυράκι που νομίζετε ότι σας κρύβει το πρόσωπο. Γενικά αυτή την περίοδο έχετε χάσει την πίστη σας γιατί βλέπετε ότι γίνονται μεγάλες αλλαγές και το έδαφος δεν είναι το ίδιο κάτω από τα πόδια σας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα τα καταφέρετε. Απλώς, χρειάζεστε μεγαλύτερη προσπάθεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε προσπάθειες οι οποίες και να μην θέλετε θα αναγνωριστούν γιατί θα δείτε άμεσα τα αποτελέσματα τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Είστε αρκετά ενεργοποιημένοι αλλά η δράση σας έχει νευρικότητα, γιατί δεν αντέχετε να περιμένετε και πάρα πολύ να γίνουν αυτά που θέλετε. Ίσως αυτή η ανυπομονησία να μην σας κάνει και τόσο καλό.
Έρωτας: Έχετε πολύ ενέργεια και πάθος, αλλά συγχρόνως βλέπετε τις συμπεριφορές του άλλου πάρα πολύ επιθετικές. Μάλλον εσείς είστε που έχετε τέτοια διάθεση. Μην αφήνετε τον εγωισμό να σας ξεπεράσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να κινηθείτε πολύ επιθετικά και γρήγορα και ίσως να αιφνιδιάσετε τον αντίπαλο σας, γιατί μπορεί να υπάρχει κόντρα με ένα πρόσωπο που δεν σας κάνει και πολύ καλό. Ανασυνταχθείτε και δράστε γρήγορα, αλλά χωρίς να μετατραπείτε σε σίφουνα που τα σαρώνει όλα.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Υπάρχει ένα δυναμικό στοιχείο που σας απογειώνει, καθώς και η επιθυμία να γίνετε πάλι παιδιά και να πιστέψετε στον Άγιο Βασίλη. Η καρδιά όσο παραμένει γερή κάνει πολλά περισσότερα πράγματα από αυτά που νομίζετε.
Έρωτας: Έχετε έντονο ενδιαφέρον για ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι στο εξωτερικό ή να ασκεί κάποια καταλυτική επίδραση πάνω σας και σας κάνει και νιώθετε όμορφα. Είναι σημαντικό να ξεπεράσετε κάποιες ανασφάλειες που έχετε αυτές τις ημέρες.
Καριέρα & Οικονομικά: Όταν εσείς δράτε όλο και κάτι γίνεται. Για αυτό τον λόγο μην αφήνετε να σας γεμίζουν το κεφάλι με πράγματα και αξίες που τελικά μπορεί να πολύ παλιομοδίτικα ή να αναφέρονται στο μακρινό παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Όσο πάτε κόντρα στα πράγματα που σας τριγυρίζουν, τόσο παίρνετε θάρρος και αντιλαμβάνεστε τι θα πρέπει να κάνετε ή που θα χρειαστεί να πάτε στην άκρη. Για να μην χάνετε τον χρόνο σας άδικα.
Έρωτας: Ο εκρηκτικός έρωτας με Κριό ή Υδροχόο θα σας αναζωογονήσει. Να είστε προσεκτικοί με την επαφή σας με έναν Καρκίνο γιατί μπορεί να υπάρχει έριδα μεταξύ σας. Επειδή μπορεί να νιώθετε αδικημένοι πιθανόν να πείτε λόγια που θα πικράνουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες που ο καθένας τις διαχειρίζεται ανάλογα με το πώς μπορεί αλλά και πως καταλαβαίνει τον εαυτό του, και συνεπώς ο αντίκτυπος είναι διαφορετικός. Οι γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου θα έχουν πιθανόν μια μεγαλύτερη ευκαιρία η οποία ίσως να έρχεται από παλιά.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Βλέπετε ότι υπάρχει αναγκαιότητα να μοιραστείτε με άλλους κάποιες εμπειρίες που μπορεί και εσάς να σας απελευθερώσουν από το τυπικό μιας υπόθεσης.
Έρωτας: Όσοι συμβιβάζεστε συνήθως, θα πατήσετε πόδι και θα πείτε τα πράγματα με το όνομα τους. Ίσως αυτό να μην αρέσει σε κανένα, γιατί τους έχετε συνηθίσει διαφορετικά, αλλά δεν πειράζει να βάλετε και λίγο τα όρια σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποια άτομα που αναζητούν τη συνεργασία σας. Πιθανόν να βάλετε όρους για να μην φανείτε πολύ απρόσωποι ή αδιάφοροι ή να επαναστατήσετε σε οτιδήποτε δεν σας εκφράζει και δεν είναι αληθινό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Είστε σε υπερδιέγερση γιατί οι περιστάσεις ζητάνε από εσάς να φερθείτε πολύ γενναία και ίσως να κάνετε κι ένα έντονο ξεκαθάρισμα. Επίσης, μπορεί να αρχίζει κάτι καινούργιο που σίγουρα σας αντιπροσωπεύει.
Έρωτας: Είστε πολύ δραστήριοι και νιώθετε μια φωτιά να αλλάζει την εσωτερική σας υπόσταση. Μην αφήνετε τη σχέση με τον Κριό να χαλάσει. Επίσης, η επαφή με τον Υδροχόο θα είναι περισσότερο δυναμική και ίσως ένα πρόσωπο να βοηθήσει στο μεταξύ σας ζέσταμα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν εξελίξεις και τίποτε δεν είναι ίδιο όπως παλιά. Βασίλεια πέφτουν και νέα βασίλεια αναδύονται. Εσείς σταθεροί στις παραδόσεις σας, ίσως να αγανακτείτε με τις αλλαγές, αλλά θα δείτε ότι είναι για το καλό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Εμφανίζεστε με ένα πρόσωπο πολύ δυναμικό και ιδιαίτερο. Οι σχέσεις με κάποιους φίλους αλλάζουν και μαζί κι εσείς. Γιατί έχετε ανάγκη να μείνετε μόνοι αλλά και να κάνετε αληθινές φιλίες όπως τις θέλετε. Το θέμα ενός δικαστηρίου θα εξελιχτεί θετικά
Έρωτας: Αναζητάτε μερικές φορές από το πρόσωπο που είστε μαζί να σας ακολουθεί σε όλα τα άλματα που κάνετε. Αλλά καλό είναι, για τη δική σας ισορροπία και ευτυχία, να μην πιέζετε πάρα πολύ αν βλέπετε ότι ό άλλος δεν μπορεί πάντα να σας ακολουθεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Αυτό που ξεκινήσατε μπορεί να το τελειώσετε τώρα και μάλιστα να έχετε μια μεγάλη επιτυχία. Μερικές φορές όταν στηρίζεστε στους άλλους απογοητεύεστε και ίσως τώρα χρειάζεται να σταθείτε στα δικά σας πόδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Νιώθετε την ανάγκη να πορευτείτε τελείως μόνοι σας και να μην έχετε κανέναν ανάγκη. Αυτό ίσως να ξεκινάει από την απογοήτευση που μπορεί να σας έχουν δώσει κάποια άτομα.
Έρωτας: Είστε σε μια ιδιαίτερη, ευαίσθητη και συγχρόνως δύσκολη φάση. Τίποτα δεν σας ικανοποιεί και από την άλλη τίποτα δεν τελειώνει με τον τρόπο που θέλετε εσείς. Ενώ κάνετε μερικές φορές υπομονή και είστε τα καλά παιδιά, ξαφνικά δείχνετε ένα άλλο πρόσωπο τελείως διαφορετικό που μπορεί να μην αρέσει στον άλλον.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες και από πολλές μεριές γίνονται κινήσεις που σας βγάζουν από αδιέξοδα. Μπορεί όμως επί της ουσίας να μην αλλάζει κάτι κι εσείς να νιώθετε ότι έχετε κουραστεί. Αφήστε πίσω σας κάποιες παλιές ιδέες και συγχρονιστείτε με τις νέες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Είσαστε εξαιρετικά πρόθυμοι να δείξετε ένα πολύ επικοινωνιακό πρόσωπο. Αυτό θα επηρεάσει κάποια άτομα γύρω σας και σίγουρα θα ανοίξουν πιο εύκολα μερικές πόρτες. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο χρειάζεται να κατανοήσετε τι σημαίνει πειθαρχία, μεθοδολογία, υπηρεσία.
Έρωτας: Έχετε ξαφνικά μπροστά σας κάτι καινούργιο και ίσως θα χρειαστεί να γεφυρώσετε το παλιό με το νέο. Μερικοί που θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε αλλαγή, ίσως να μην κοιτάτε καθόλου πίσω παρά μόνο μπροστά.
Καριέρα & Οικονομικά: Η θέση σας και η οικονομική σας κατάσταση μπορεί αυτό το διάστημα να ταλανίζεται από τα τρέχοντα γεγονότα και να περιορίζεστε όλο και περισσότερο. Είναι καλό όμως να χαράξετε μια νέα πορεία και πιθανόν σήμερα να το πάρετε απόφαση.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Είστε αρκετά ενεργοί γιατί με το δικό σας τρόπο αναβιώνετε μια νέα πραγματικότητα. Η κοινωνική σας ζωή πιθανόν να είναι πιο καλουπωμένη αλλά ποιοτικά ανεβασμένη.
Έρωτας: Οι ελεύθεροι θα κάνετε μια νέα σχέση που πιθανόν να ανατρέψει κάποια σταθερά δεδομένα και να αναβαθμίσει τα κριτήρια σας. Αυτό βέβαια θα είναι για όλους καλό και κυρίως για την οικογένεια σας. Οι δεσμευμένοι από την άλλη θα συμπεριφερθείτε όσο μπορείτε πιο καλά για να μην έχετε δύσκολες στιγμές.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή θέλετε οι ίδιοι να γνωρίζετε τι ακριβώς συμβαίνει με όλα τα οικονομικά σας θέματα, ίσως να ξαναβάζετε σε τάξη τον τρόπο πληρωμής σε υποχρεώσεις προς τρίτους, αλλά και σε κοινούς οικογενειακούς λογαριασμούς.


astrologio.gr


Σχόλια