Πάγωσε το Μαξίμου


Σε αναστάτωση βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου μετά την απόφαση των ανακριτών να αφήσουν ελεύθερους, με περιοριστικούς όρους, τους τρεις βουλευτές της ΧΑ Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρο και Νίκο Μίχο.


Πηγές από το περιβάλλον του Πρωθυπουργού αναφέρουν ότι σέβονται τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης αλλά δεν κρύβουν την έντονη ενόχλησή τους για τους υπουργούς Χαράλαμπο Αθανασίου και Νίκο Δένδια που καλλιέργησαν προσδοκίες στην ελληνική κοινή γνώμη, όλο το τελευταίο διάστημα, ότι μετά τις χειροπέδες έρχεται προφυλάκιση και ότι τα στοιχεία είναι «δεμένα».


Είχαν διαβεβαιώσει τον Πρωθυπουργό ότι τα στοιχεία ήταν «δεμένα»

Ο Αντώνης Σαμαράς είχε μάλιστα πραγματοποιήσει σύσκεψη με τους δύο υπουργούς, λίγο πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, και τον είχαν διαβεβαιώσει ότι οι συλλήψεις της ηγεσίας της ΧΑ και η εμφάνισή τους με χειροπέδες στη ΓΑΔΑ κρίνεται επιβεβλημένη γιατί τα στοιχεία είναι «δεμένα».
Συνεργάτες του Πρωθυπουργού, μάλιστα, επέκριναν δημόσια όσους νομικούς και συνταγματολόγους εξέφραζαν αμφιβολίες τις προηγούμενες ημέρες κατά πόσον τα στοιχεία είναι τόσο ατράνταχτα εναντίον των ηγετικών στελεχών της ΧΑ που να δικαιολογεί αυτό το αστυνομικό και δικαστικό τσουνάμι.


Πηγή:iefimerida.gr 

Σχόλια