Πάτρα: Βρέθηκε το άψυχο σώμα του 29χρονου που έπεσε από τη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου




Νεότερη ενημέρωση

Αργά το απόγευμα βρέθηκε το πτώμα του νεαρού που έδωσε τέλος στη ζωή του, πέφτοντας το πρωί από τη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σωρός του εντοπίστηκε στην ακτή των Αραχωβιτίκων.

Στο σημείωμα που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του, ο αυτόχειρας ζητά από την μητέρα και τον πατέρα του να προσέχουν την αδελφή του ... και καταλήγει πως «..έπρεπε να γίνει αυτό».



Πρώτη ανάρτηση


Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση του λιμενικού, στη θαλάσσια περιοχή του Ρίου, για τον εντοπισμό ενός άνδρα που έπεσε λίγο μετά τις επτά το πρωί της Πέμπτης, από τη γέφυρα του Ρίου - Αντιρρίου με σκοπό να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός έπεσε από τη γέφυρα, στο ύψος του δεύτερου πυλώνα, ενώ η πτώση του καταγράφηκε από τις κάμερες .

Αμέσως, οι υπεύθυνοι λειτουργίας της γέφυρας ειδοποίησαν το λιμενικό και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Στην επιχείρηση συμμετέχουν και αλιευτικά σκάφη, ενώ έχουν ενημερωθεί και τα πληρώματα των φέρι μποτ, που εκτελούν τα δρομολόγια στο πορθμείο Ρίου - Αντιρρίου.


Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα o άνδρας φαίνεται να έπεσε από τη γέφυρα στη θάλασσα, θέλοντας να θέσει τέρμα στη ζωή του. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, λίγο μετά τις 7 το πρωί στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου εντοπίστηκε σταθμευμένο αυτοκίνητο, χωρίς να υπάρχει κάποιος μέσα.

Στο όχημα βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο αναφέρεται πρόθεση αυτοκτονίας. Ιδιοκτήτης του οχήματος είναι ένας νεαρός Πατρινός γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας στην τοπική κοινωνία.



Σχόλια