Επτά στις δέκα πολυκατοικίες λένε όχι στο πετρέλαιο



Επτά στις δέκα γενικές συνελεύσεις πολυκατοικιών έχουν αποφασίσει να μην βάλουν φέτος πετρέλαιο θέρμανσης λόγω οικονομικής αδυναμίας.

Το γεγονός αυτό που δείχνει και την ανέχεια των νοικοκυριών προκύπτει σύμφωνα με δηλώσεις στα «ΝΕΑ» στελεχών από μεγάλες εταιρείες διαχείρισης πολυκατοικιών εντός του λεκανοπεδίου Αττικής. 

Την εικόνα «δεν έχω να πληρώσω» μεταφέρουν στελέχη εταιρειών διαχείρισης που έχουν παρευρεθεί τις τελευταίες ημέρες σε δεκάδες γενικές συνελεύσεις πολυκατοικιών, οι οποίες συγκλήθηκαν με αποκλειστικό θέμα αν θα παραγγείλουν ή όχι πετρέλαιο.

Λίγο πριν από τα πρώτα κρύα, και παρά τη διεύρυνση των κριτηρίων χορήγησης επιδόματος, εικόνα είναι παντού η ίδια. «Κρίνοντας από τις τηλεφωνικές συνομιλίες με πελάτες μας, το 80% δηλώνει ότι δεν θα βάλει πετρέλαιο. Σε όσες γενικές συνελεύσεις έχουν μέχρι σήμερα γίνει, στην πλειονότητα των περιπτώσεων τάσσονται κατά της παραγγελίας πετρελαίου. Πρόκειται για περιοχές σε γειτονιές με χαμηλά εισοδήματα όπως Περιστέρι, Κερατσίνι, Δραπετσώνα. Σκεφτείτε πάντως ότι πέρυσι παραγγελίες είχαμε από τα βόρεια προάστια κυρίως», λέει στην εφημερίδα στέλεχος εταιρείας παροχής υπηρεσιών διαχείρισης και καθαρισμού.




Σχόλια