Ο καιρός της Πέμπτης


Βροχές και καταιγίδες στα δυτικά. Νότιοι άνεμοι στα πελάγη μέχρι 6 μποφόρ.

Αττική
Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 ως 22 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία εξασθένηση. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Nεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Κρήτη, Κυκλάδες
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.



Σχόλια